Pásikománia: Zaraďte do vášho šatníka prúžky

Zdá sa, že pruhy, alebo pásiky sú v kurze aj túto jar. Ich nesmrteľná nadčasovosť z nich robí priam ikonický vzor. Najpopulárnejšie sú červené a tmavomodré pásiky, neopovrhnite však ani čiernym pruhovaným kúskom. A na čom nosiť pásiky tento rok? Poďme sa pozrieť spoločne …

Blúzky a košele

Blúzky a košele sú nestarnúci príklad pásikovej módy. Z košieľ dominujú modré, obzvlášť svetlo- modré prúžky na bielom podklade. Ideálne, ak je takáto košeľa z ľanu, alebo bavlny. Pri blúzkach stavte na väčšiu farebnosť a luxusnejšie materiály. Košele noste k džínsom, blúzky zase do práce k elegantným nohaviciam.

Mango

Mango

Šaty a sukne

Pri šatách sa trendy príliš nevzďaľujú od tých košeľových. V obchodoch totiž prevládajú takzvané košeľové šaty. Dĺžky nájdete rôzne. Od kratších tunikových strihov, až po dlhšie modely. Noste s teniskami, espadrilkami, alebo sexi sandálikmi.

Tommy Hilfiger

Mango

Nohavice

Pruhované nohavice nám v roku 2018 prinášajú naozaj nové módne možnosti. Okrem nohavicových kostýmov dominujú aj čierne modely nohavíc s prúžkami na bokoch. Tieto si môžete kúpiť v rôznych strihoch v závislosti od vášho štýlu.V prípade celo-pruhovaných nohavíc nič nepokazíte čiernou, červenou, ani zelenou.

Vero Moda

Vila

Espadrilky

Espadrilky sú považované za jedny z najpohodlnejších topánok vôbec. Látková topánka na gumenej podrážke zažíva tento rok opäť veľký návrat. Kúpou pruhovaných espadriliek tak vonkoncom netrafíte vedľa. Nosiť ich môžete k džínsom a v lete k šatám aj šortkám.

Marco Tozzi

Soccx

Kabelky

Pruhovaná kabelka vám bude dávať pocit prímorskej dovolenky celé leto. Budete sa s ňou cítiť ako keby bol život na pobreží vašou každodennou realitou. Kabelka s prúžkami je základný prvok námorníckeho štýlu a k letnej sezóne neodmysliteľne patrí.

Guess Jeans

Tommy Hilfiger

Všetky produkty nájdete na www.answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.