Módne vychytávky pre najmenších

Keďže som mamička a zároveň aj módna mamička, po večeroch okrem práce niekedy tiež trávim čas hľadaním rôznych detských vychytávok, alebo si tie vychytávky nájdu mňa:) V článku nižšie by som sa s Vami rada podelila a oštýlové vecičky, ktoré som objavila a Vy ich nakúpite aj z pohodlia domova.

Pančušky na traky od Mile

Priznám sa, že pančušky na traky ma chvíľku obchádzali, kým som im úplne prišla na chuť. Keď sa tak však stalo bola to nekončiaca láska. Moja Ruby je totiž útla a tak jej všetky nohavice padajú. Druhý problémom boli vyzúvajúce sa ponožky. Keď sa začala plaziť pančušky s trakmi ktoré je chránia bruško, nepadajú a netreba na ne ponožky boli pre nás (a stále sú) tou naj voľbou. Vlastníme niekoľko farieb a nechystáme sa prestať:)

Alice and Alice pre malé fashionistky

Alice and Alice je štýlový koncept store, kde nájdete ponuku rôznych detských značiek. Vecičky nie sú z tých úplne najlacnejších, platíte však za kvalitu. Nájdete tu štýlové šaty pre dievčatá, pre chlapcov zase cool nohavice. Za povšimnutie určite stoja „rebelské“ mikiny Kukukid, alebo bodkované dupačky Organic Zoo. Alice and Alice ponúka veľmi kvalitné materiály, preto ak ste ruka v ruke so slovom organická bavlna, e-shop jednoznačne navštívte.

Voňavé  sandáliky Melissa

Melissky som pre ich vôňu milovala ešte pred tým ako do môjho života prišla Ruby. Preto som sa potešila, že na mojom obľúbenom e-shope answear.sk majú aj detské kolekcie. Mamičky, ktoré máte dievčatká, tak pozor, je to láska na prvý pohľad. Dobrou správou je, že answear.sk má mnoho dievčenských modelov v zľave.

Láska z BIOlove

Biolove je super e-shop ak hľadáte hračky, kozmetiku a oblečenie na jednom mieste. Okrem oblečenia tu nájdete aj knižky, prírodnú kozmetiku, hryzátka, či dokonca eko plienky. Ja si robím na leto zálusk na detskú hojdačku. E-shop je veľmi pekne zorganizovaný, preto sa tu veľmi ľahko stratíte aj pekne dlhý čas:)

Štýlové papučky Rak

Topánočkám RAK som už venovala jeden článok, avšak nedá mi ich nespomenúť ani teraz. Sú farebné, slovenské, štýlové a úplne superské. Ideálne od prvých krokov až po škôlku. V ponuke je dokonca sada papučiek pre mamu aj dcéru, takže môžete byť so svojou princeznou rovnaké.Farebné a kvalitné topánočky kúpite na oficiálnom e-shope značky RAK. prezuvky.sk

Tak toto som vychytávky, ktoré som objavila ja. Samozrejme budem rada ak mi do komentárov pod článok napíšete aj tie vaše:)

Fotografie: triprasiatka.sk, mile.sk, aliceandalice.sk, biolove.sk, answear.sk,prezuvky.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.