Módny Valentín: Ako prežiť sviatok zamilovaných štýlovo

Sviatok svätého Valentína je venovaný láske a zamilovaným párom. Deň kedy si malými darčekmi, či pozornosťami prejavujeme lásku neobišiel ani svet módy. Ako byť teda tento rok na Valentína trendy?

Srdiečka

Jednou z možností ako vzdať hold sviatku zamilovaných je obliecť si niečo srdiečkové. Dokonca tento rok môžete siahnuť po niečom výraznom. Aby však váš outfit neminul želaný efekt, srdiečkový kúsok doplňte o niečo neutrálne. Napríklad tmavý kostým (v prípade topánok s červeným srdcom), džínsy, alebo áčkovú plisovanú sukňu. Kombinujte v závislosti od vášho osobného štýlu. Určite však nespájajte viacero srdiečkových kúskov spolu. Celkový dojem by mohol byť až príliš „presladený“.

Lodičky Love Moschino, Answear.sk

Kabelka, Love Moschino, Answear.sk

Tričko, Twinset Eurovea

Rúžová (fialová)

Keďže farby ako hot pink, ultraviolet, a pastel pink, sú top farbami jari 2018, ak sa na Valentína rozhodnete pre jednu z nich rozhodne netrafíte vedľa. Výbornou voľbou je napríklad sako, tenisky, či kabelka. Výrazný kúsok jednoznačne vynosíte na jar i v lete.

Sako Rinascimento, zanela.sk

Nohavice, Givenchy

Zara

Sexi šaty

Ak už teraz viete, že potrebujete byť na Valentína zvodná a sexi, vašou voľbou by mohli byť práve šaty. Neopovrhnite ani overalom jednoduchého strihu. Namiesto prvoplánovej červenej siahnite po rôznych odtieňoch rúžovej. Brunetkám výborne padne fuchsiová, blondínam zase pastelové odtiene.

Šaty Sugarbird, Zanela Trnava

Šaty,  Club L

Doplnky

Najjednoduchšou variantou ako dodať Valentínu šmrnc je dať si niečo poriadne červené. Postačía aj náušnice. Partner určite ocení sexi červené prádlo, aleb vysoké lodičky. Valentín je predsa le sviatkom lásky a zamilovaných.

Topánky, Public Desire

Náušnice ,Topshop

Podprsenka ,Chanetelle

Fotografie: Twinset Eurovea, Answear.com, Topshop.com, net-a-porter.com

Ilustračná fotografia: pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.