Legendárny Fashion bazárik v Marianke sa vracia a prináša so sebou sviežu vlnu módnej nádielky a skvelej atmosféry!

Všetky správne fashionistky vedia, že módny bazárik je super príležitosť ako sa zbaviť už vami nechcených vecí a tým potešiť niekoho iného a zároveň priniesť do svojho šatníka nové, štýlové kúsky a za super ceny! Fashion bazárika sa zúčastňuje pravidelne tak 10 až 15 predávajúcich – stylisky, módne maniačky a nadšenkyne, ktoré ponúkajú  kvalitné, zväčša značkové oblečenie, málo alebo vôbec nenosené. Takže sa máte na čo tešiť!

Okrem oblečenia, doplnkov a topánok tu môžete nájsť aj hračky, dekorácie, knihy, domáce dobroty v podobe homemade bio sirupov, pestá a mnoho iného.

 

Z tejto príjemnej akcie sa pomaly ale isto stala tradícia, ktorá sa teší veľkej návštevnosti. Panuje tu výborná atmosféra, hrá príjemná hudba, môžete si posedieť pri dobrej kávičke a zákusku, dať si poprípade čerstvú ovocnú limonádu, popozerať  ponuku predávajúcich (aj s možnosťou vyskúšania!) a to všetko v srdci nádhernej Marianky. Prostredie je vhodné aj pre mamičky s deťmi tak neváhajte a príďte sa pozrieť! Určite neoľutujete.
Navyše sa tentokrát môžete tešiť aj na TOMBOLU a HAPPY HOUR.

Na najbližší Módny bazárik v Marianke sa môžete tešiť už 10. 3. 2018 od 10:00-15:00 v priestoroch spoločenskej sály OÚ na ul. Školská 32.

 

Ak chcete na Fashion bazáriku predávať aj vy, stačí sa prihlásiť info@fashionbazar.sk

Počet predajných miest je obmedzený preto odporúčame kontaktovať čím skôr 🙂

 

Viac info nájdete na https://www.facebook.com/events/533585770351019/

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.