LEO LOOK 2018: Ako nosiť leopardí vzor túto jar

Leopardí vzor je doslova ako obohraná módna platňa. Na scéne sa totiž s pravidelnosťou objavuje úplne každú sezónu. Inak to nebude ani túto jar. Čo sa však s každým novým rokom mení, je spôsob ako obľúbený zvierací vzor nosiť.

S červenou

Ak chcete aby bolo vášho „lea“ vidno a nechcet pritom pôsobiť lacno, ale naopak štýlovo, skombinujte ho s červenou. Môžete zvoliť červenú mikinu, tenisky, nohavice..rovnako dobre vzor vyzerá aj v kombinácii s červeno-bielou.

S inými vzormi

Čo sa týka kombinovania leoparda a inými vzormi, je táto sezóna absolútne free. To znamená kombinujte aj nekombinovateľné. Leopardí vzor s prúžkami, bodkami, alebo dokonca aj kockou. Fantázii sa medze nekladú!

Vrstvenie a spájanie

Leoparda tiež pokojne vrstvite. Teda na mikinu si dajte leopardiu vestu, na košeľu, či blúzku zase leopardie tielko. Leopardí kabát z minulej sezóny jednoznačne nezahadzujte. Len si ho oblečte na ležérnu kombináciu džínsy&tričko&tenisky.

Čomu sa v prípade leoparda určite vyhnúť?

Tieto kombinácia radšej určite vynechajte:

  • leopardí kabát a čierne mini šaty

  • leopardia blúzka a koženková sukňa či šortky

  • leopardie čižmy nad kolená

Inak si pokojne doprajte kabelky, tenisky, ruksaky, kabáty, vesty aj šále.

Galéria: vesta Silvian Heach (www.answear.sk), tenisky Twinset, kardigán Twinset, topánky a kabelka Zara, sukňa Topshop, krátky kabát Alexa Chung

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.