Trend zimy 2017

Napriek tomu, že sú minimalistický dizajn a jednoduché, klasické strihy top trendom už niekoľko sezón, sa do popredia momentálne dostáva aj očarujúci a nevšedný koncept “viac je viac“ a to v podobe nádherných kožušín!
Zvyčajne používaná v neutrálnych a prirodzených tónoch, kožušina túto sezónu prichádza v rôznych štýloch a vyhotoveniach a hlavne v žiarivých farbách!

 

                                                                                                             pinterest.com

Základ vášho zimného šatníka by mala určite tvoriť kožušina vo forme bundičky alebo vesty. Tieto variácie kožušiny nájdete v obchodných reťazcoch najčastejšie. Vyskúšajte ich aj v nevšedných farbách a vykúzlite si tak jedinečný look.  A okrem toho, že štýlovo doplnia váš outfit, vás aj príjemne zahrejú. Veľmi populárne sú aj farebnejšie kombinácie parky a kožušinovej kapucne. Ak nie ste veľký fanúšik full-size kožúška, siahnuť môžete aj po bunde s kožušinovým golierom. Táto kombinácia bude elegantná a rozhodne štýlová.

www.answear.sk

                                                                                                   Twinset

River Island

www.cellbes.sk

 

 

Pre tých, ktorí ešte nedokážu prijať kožušinu v jej plnej kráse, ponúka samozrejme aj mnoho iných alternatív. Vyskúšajte napríklad kožušinový šál, ktorý vás zahreje aj v najtuhšej zime a pritom bude vaším štýlovým doplnkom, kožené rukavice ozdobené kožušinovým pom pom-om alebo zvoľte klasickú zimnú čiapku s kožušinovým brmbolcom. Dokonca si môžete ozdobiť kabelku rôznymi farebnými príveskami z tohoto úžasného materiálu. Možnosti sú nekonečné.

                                                                                                           Zara                                                                                                     Twinset

                                                                                                             Takko

                                                                                                            Twinset

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.