Biker boots: Topánky na pohodlnú jeseň

Bikerky ako sú obľúbené topánky nazývané patria už niekoľko sezón medzi obľúbenú obuv. Ide totiž o nielen trendy, ale prevažne aj veľmi pohodlné topánky, ktoré sa dajú nosiť nielen k džínsom, ale tiež šatám a sukniam. Pozrime sa spoločne na modely, ktoré nájdete v obchodoch túto jeseň.

Vybíjané

Vybíjané bikerky patria medzi najobľúbenejšie. Či už si vyberiete cvoky, perličky, alebo kamienky, v každom prípade doslova nešliapnete vedľa. Výraznejšie modely noste k jednoduchšiemu oblečeniu, či už túto jeseň populárnemu tmavo-modrému denimu, alebo pokojne aj k takej čiernej áčovej sukni.

Twin-Set Eurovea

Zara

Vysoké a so šnúrkami

Ďalším trendy kúskom, na ktorý natrafíte v obchodoch sú vysoké bikerky na šnurovanie. Tie bez podpätku si vďaka pohodlnosti obľúbite okamžite. Odporúčame nimi nahradiť vaše bežné zimné čižmy. Odvážnejšie dámy môžu vyskúšať lesklé šnurovacie bikerky na podpätku, alebo model s popísanými šnúrkami.

Twin-Set

Jeffrey Campbell

Zamatové a leské

Materiály, ktoré dominujú v módnych kolekciách na zväčsa nájdete počas danej sezóny aj na topánkach. To platí aj v prípade biker boots. Keďže módny návrhári stavili túto jeseň a zimu na zamat a metalické odlesky, vyskúšajte ich na svojich nových bikerkách aj vy.

New Look

Guess Jeans, www.answear.sk

Našuchovacie

Našuchovacie bikerky patria medzi najpohodlnejšie. Nemusíte ich viazať a teda dlho obúvať. Jednoducho ich našuchnete. Tento tip topánok ma často na boku zips aby sa vám do nich „našuchovalo“ čo najpohodlnejšie.

Topshop

Tommy Hilfiger, www.answear.sk

Fotografie: pinerest.com, archív značiek

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.