Kardashianky menia svet a názor naň

Nie je tomu ani tak dávno, kedy svet ovplyvňovali vychudnuté modelky a plastické barbieny. Množstvo mladých dievčat vzhliadalo k anjelikom z Victoria’s Secret a dlho boli jediným vzorom a prototypom krásy , ktoré mladé dievčatá mali. 

Pravidelné meranie váhy, množstvo diét a veľa driny viedlo k nezdravo vychudnutým postavám, až kým neprišiel nový trend plných kriviek v podobe Kardashianiek. Rodina z ktorej väčšina je krv a mlieko, naučila prijať celý svet nový model krásy. Ženy si začali uvedomovať, že za krivky sa netreba hanbiť, dokonca  pevný zadoček a širšie boky považovať za svoju prednosť. Kardashianky, ktoré nemajú potrebu sa podriaďovať globálnym predstavám o kráse pomohli dievčatám snívajúcim o dokonalosti pochopiť, že dokonalé môžme byť aj bez perfektných mier alebo veľkosti 36.

I keď ako každá rodina majú svoje muchy a nie so všetkým sa dokážeme na Slovensku stotožniť, jedno sa im musí nechať. Budovanie sebavedomia v dnešnej dobe, kedy nie len muži ale i ženy od žien očakávajú perfektný vzhľad, je viac než ťažké. Vďaka ich popularite a obľúbenosti sa ľudia naučili rozoznávať, že zdravo vyzerajúca postava nie je iba tá štíhla, čo je jeden z hlavných problémov našej doby.Výhodou tejto početnej rodiny je rozhodne rôznorodosť, s ktorou sa stotožňuje množstvo žien.

Nemajú problém odhaliť bruško, nosiť upnuté jeansy či proste ísť na ulici v teplákoch a nenamaľované. Kardashianky ukazujú svetu, že sebavedomé sa môžme cítiť v každej situácii a nie len po hodine pred zrkadlom. Patria medzi najsilnejšie internetové a televízne hviezdy, zavádzajúce nové trendy a budujúce svoje vlastné fanúšikovské impérium. Toto storočie si dokázali perfektne podmaniť svojim štýlom i idividualitou a rozhodne s tým ani jedna neplánuje skončiť.

Galéria: ranker.com, bollywoodlife.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.