Divoko a odvážne v horku veľkomesta

Trend, ktorý sme mohli vidieť na prehliadkach zvučných, návrhárskych značiek  ako Gucci, Altuzarra, Miu Miu, Dolce & Gabbana a Chanel sa dostáva do bežného života a našich ulíc iba vďaka odvážnym. Skvele hodiaci sa k letu, stotožňujúci sa s tým čo k nemu patrí. Zábava, farby a dobrá nálada, to je nový trend nesúci sa na vlne idey kombinovať nekombinovateľné a len tak každý si naň netrúfne!

Mix rôznych vzorov , potlačí a farieb sa môže zdať ako veľmi náročná módna kreacia, ktorá  potrebuje určitú dávnu kreatívity. Táto nová vlna eklektizmu je ale  niečo, čo sa dá nosiť a časom zistíte , že jednotlivé potlače  sa dajú veľmi jednoducho kombinovať. Trend , ktorý určite nie je pre vyznávačov jednoduchých línii a minimalizmu, ponúka široké spektrum kombinácií  pre tých, čo sa neboja riskovať a hlavne hrať s módou .

Elegantná, punková či športová ? Nevzťahuje sa na žiadny konkrétny štýl a tak sa v ňom môže nájsť úplne každý. Stačí si iba vybrať tie správne kúsky! Veľkým pomocníkom sa nám v tomto prípade stávajú farby, ktoré nám voľbu finálneho looku dokážu ulahčiť. Kombinácia podobných odtieňov farieb a rozličných vzorov do outfitu zapadne oveľa prirodzenejšie a taktiež finálny výtvor bude pôsobiť ako zohratý celok.

Klasicky, ako skoro každé leto, sa do popredia dostávajú hlavne kvetové vzory, potlače rôzneho ovocia a momentáne veľmi oblůbení plameniaci. Dlhodobo stálou klasikou sú aj prúžky pripomínajúce námornícky štýl, taktiež neodmysliteľne patriaci k letu a dovolenkám pri mori. Ak ste teda majiteľkou niektorého zo spomínaných kúskov, môžte si vyskúšať, že byť trendy toto leto je ľahšie ako kedykoľvek predtým!

Ilustračné obrázky: titulný obrázok Chanel, Miu Miu, Dolce & Gabbana, krátky overal a tričko s krátkym rukávom Takko, dlhé šaty Twin-set, tunika a maxisukňa Cellbes

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.