H&M prezradilo novú dizajnérsku spoluprácu: V Novembri sa môžeme tešiť na kolekciu od módneho domu Erdem

Módny reťazec H&M nedávno prezradil meno módneho návrhára, ktorý vytvorí ďalšiu zo známych dizajnérskych kolekcií. Tento rok v novembri tak môžeme tešiť na krásne romantické dámske aj pánske modely z dielne módneho domu Erdem.

Dizajnérske spolupráce

Kenzo, Alexandre Wang, Stella McCartney..H&M v posledných rokoch stavia práve na veľkých menách svetovej módy. Limitované kolekcie sú zväčša vypredané do niekoľko hodín. Okrem možnosti nakúpiť si veci od známeho módneho návrhára za dostupnejšiu cenu H&M získava svojou taktikou stále viac prívržencov.

Romantický Erdem

Tento rok si H&M zvolilo pre svoju spoluprácu módny dom Erdem na čele s návrhárom Erdemom Moralioglu. Kanadaň tureckého pôvodu je známy svojimi romantickými kolekciami plnými kvetov. Hoci Erdem aktuálne pôsobiaci vo Veľkej Británii tvorí kolekcie pre ženy, jeho spolupráca s módnym domov H&M bude obsahovať aj pánsku kolekciu.

Video kampaň

H&M doposiaľ nezverejnilo fotky jednotlivých modelov, značka vo svojom oficiálnom vyhlásení priznala, že a bude snažiť jednotlivé kúsky udržať „pod pokličkou“ ako dlho to pôjde. Svetlo sveta však uzrelo oficiálne video ku kampani, ktoré vzniklo pod taktovkou známeho režiséra Baza Luhrmanna, ktorý má na svedomí prácu na projektoch ako je The Great Gatsby, Romeo a Júlia, či Moulin Rouge.

Kolekcia bude uvedená do predaja 2.Novembra 2017 vo vybraných predajniach H&M a online.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.