Najnovšie trendy v líčení. Poradíme vám, ako si vytvoriť dokonalý slávnostný look v štýle Peach Fuzz.

Trendy v líčení na sezónu 2024 bezpochyby definuje farba s názvom Peach Fuzz. Šťavnatá broskyňová je dokonalou voľbou na svadby a oslavy, je však tiež výborná aj na jemné denné líčenie. Ako ju jednoducho zakomponovať do vášho líčenia prezrádza Lucia Vlkovičová z Farmasi.

„Farmasi nezaostáva za trendmi! Nedávno sme predstavili novú líniu dekoratívnej kozmetiky, ktorá vychádza z farebného tónu udaného pre rok 2024 – PEACH FUZZ. Je reakciou na minimalizmus, ale prináša romantický a radostný akcent – je osviežujúca. Charakterizovať ju môžeme ako jemne teplú a elegantnú farbu – pôsobí mäkko a nežne. Reprezentuje prirodzenú krásu, sviežosť a ľahkosť. Na prvý pohľad je jemná a nenápadná – v sebe však skrýva omnoho viac. Dokonca toľko, že ju navrhujeme ako základ slávnostného maľovania (v kombinácii s novou paletou očných tieňov Mirage). Celá broskyňová kolekcia od Farmasi obsahuje dva rúže, dve lícenky (ktoré sú použiteľné aj ako očné tiene) a lesk.“

Peach Fuzz je nádherná a šťavnatá farba, ktorá pasuje rôznym tipom žien. Hodí sa hnedookým, modrookým , ale aj zelenookým ženám. Ak jej použijete len trošku v podobe lícenky a lesku, je ideálna denné líčenie. Paletka očných tieňov vám zase vyčaruje krásny slávnostný make-up. Dokážete s ňou totiž vytieňovať krásne dymové líčenie. Výborné sú tiež lesky na pery, ktoré vizážistky tiež používajú na viečka aj lícne kosti.

Peach Fuzz je dokonale univerzálna letná farba.

Líčiace produkty Farmasi sú nesmierne kvalitné a s obľubou s nimi pracuje mnoho vizážistiek, ktoré ich milujú pre ich dokonalú pigmentáciu. Lucia vám navyše ako bonus ponúka VIP zľavu práve na produkty z radu Peach Fuzz.

„V prípade záujmu si môžeš uplatniť VIP zľavu cez www.lnk.sk/eii4 alebo QR kód (ktoré vás dovedú na stránku Farmasi kde stačí vyplniť registračný formulár a nakupujete so zľavou) , za jednotlivé produkty potom zaplatíš nasledovne: Broskyňová séria: tekutý matný rúž Just Peachy (bledší) – 8,46€, tekutý matný rúž She’s a Peach – 8,46€, lícenka Peach Perfect – 8,46€, lícenka Bellini – 8,46€, lesk na pery Glazed – 8,46€, krém na ruky Sweet Peach – 3,07€. Aby bol efekt dokonalý, pridávam aj info o cene kontúrovacej ceruzky na pery Peach Pink – 4,23€. Paleta očných tieňov Mirage, ktorá je priam stvorená na dymové líčenie, stojí 12,31€.“

Paleta očných tieňov Mirage doplnila kolekciu Oasis. Dokonalá je jednoduchými neutrálnymi odtieňmi – každá kombinácia vyzerá spolu úžasne  Ponúka nespočetné množstvo možností líčenia a čerešničkou na torte je to, že je celomatná.

V prípade, že vás tiež láka spolupráca so značkou Farmasi, neváhajte a kontaktujte Luciu Vlkovičovú priamo TU:  Lucia

Produkty (nielen) z kolekcie Peach Fuzz môžete nakupovať so zľavou vďaka tomuto QR kódu, ktorý vás dovedie na stránku Farmasi, kde stačí vyplniť jednoduchý registračný formulár a nakupujete so zľavou.

Kolekciu produktov Peach Fuzz môžete dokonca v prípade spolupráce získať zadarmo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.