WESTWING PREDSTAVUJE: Veľká Noc v štýle Modern Organic

Najmodernejší štýl Veľkej noci 2023? Modern Organic! Pozrite sa, ako naši stylisti zariadili slávnostný interiér s produktmi Westwing Collection!

 

Modern Organic sa striktne drží jednoduchej, prirodzenej farebnej palety. Jeho typickými farbami sú odtiene bielej, béžovej, šedej a akcenty čiernej. Tento štýl je kývnutím na prírodu a jej formy, no s výrazným nádychom surovej modernosti.

All you need is…calm

Pokoj je hlavnou črtou moderných interiérov v organickom štýle. Béžové a šedé farby sú ideálnym pozadím pre prírodné formy a materiály. Do aranžmánu s drevom a ratanom sa oplatí pridať modernistický, čierny nábytok, ktorý vnesie oživujúci kontrast. Bude tam miesto, kde sa každý bude cítiť uvoľnene a v pohode. Lavička namiesto stoličiek? Toto je jeden z našich obľúbených trikov. Skvele sa bude hodiť v situáciách, keď má sviatočný stôl hostiť viac ľudí ako zvyčajne! Počas jedla poslúži ako doplnkové miesto a v iných situáciách si ho môžeme ľubovoľne zariadiť!

Moderné organické prestieranie na stôl

Riad a príbor potešia tých, ktorí milujú jednoduchosť, surové formy, no radi ich krotia teplom organických prvkov. Elegantné, čierne príbory budú výrazným akcentom aranžmánu stola, jasne sa odlíšia od ľanových textílií.

 

Galéria: Westwing/Westwing.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.