Svetové dni, ktoré môžete osláviť spolu s Dedoles

Svoj vlastný svetový, medzinárodný, európsky či pamätný deň má v súčasnosti množstvo aktivít či záujmov. Okrem nevyhnutných dní, ktoré upozorňujú na historické udalosti alebo povedomie o ochoreniach, existujú aj zábavné dni prinášajúce radosť. Spolu s Dedoles môžete tento týždeň osláviť dva sviatky, ktoré sú blízke mnohým Slovákom – Svetový deň mačiek a Medzinárodný deň piva. Oblečte si produkty s obľúbenými dizajnmi a vyjadrite tak svoju osobnosť!

 

Oslávte Svetový deň mačiek s ich motívom na oblečení

Mačka bola vnímaná ako posvätné zviera vo viacerých kultúrach. Najznámejší je Egypt a bohyňa Bastet, ktorá mala podobu mačky. Tieto elegantné a často tvrdohlavé spoločníčky odeté v jemnom kožúšku si aj so svojimi deviatimi životmi získali miesto v našich srdciach aj príbytkoch. Celosvetovo sa odhaduje, že v domácnostiach žije okolo 500 miliónov mačiek, 33 rôznych plemien a ich kríženci. Preto sa nemôžeme čudovať, že iniciatíve Medzinárodného fondu pre blaho zvierat (International Fund for Animal Welfare) záležalo na tom, aby si mohli milovníci mačiek pripomínať ich krásu a prínos ľuďom už po niekoľko tisíc rokov. Od roku 2002 oslavujú mačky a ich majitelia 8. augusta Svetový deň mačiek.  

Aj my v Dedolese máme radi tieto šibalské zvieratká. Náš interný tím dizajnérov vytvoril množstvo rôznorodých produktov s veselým mačacím dizajnom, ktoré budú tešiť všetkých majiteľov a obdivovateľov tohto štvornohého miláčika. Zákazníci si môžu vybrať pohodlnú spodnú bielizeň, pestrofarebné či ružové legíny, vysoké a nízke ponožky, ťapky, ružové plavky s čiernou mačkou pre dámy aj dievčatká, papuče, silonky, šľapky, masku na spanie a množstvo detských produktov s mačacím motívom.

 

Milovníci piva majú svoj svetový deň

Prvý augustový piatok, ktorý tento rok vychádza 6. augusta, patrí Medzinárodnému dňu piva. Má síce krátku históriu, ale o to viac priazne. Vznikol z iniciatívy pivných sládkov pred 14 rokmi v kalifornskom meste Santa Cruz a rýchlo sa rozšíril aj do Európy. Niet divu, že sa ujal aj na Slovensku. Aj keď sú naši českí susedia pivnou veľmocou, ani my sa nemá za čo hanbiť. Na Slovensku je dnes oficiálne otvorených vyše 80 pivovarov a Slováci sa považujú za pivný národ.

V Dedoles vieme, že Slováci obľubujú aj naše pivné motívy a žiadne z nich nie sú v našom sklade ležiak. Zlatý mok môžu jeho milovníci nosiť na ponožkách, klobúkoch, spodnej bielizni, šľapkách, plavkách, žabkách či plážovom uteráku. Ukážte svoj pozitívny vzťah k pivu celému svetu a oblečte si ich na letný festival, posedenie s priateľmi, k bazénu či na rodinnú grilovačku. Verte, že všetci okolo vás budú vedieť, aký nápoj máte najradšej.

 

https://www.dedoles.sk/

https://www.instagram.com/dedoles/

https://www.facebook.com/Dedoles

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.