Krásna pokožka do plaviek: Ako na to?

Leto sa nezadržateľne blíži a každá chceme mať v plavkách hebkú a zdravo vyzerajúcu  pokožku. No najčastejším problémom, s ktorým sa stretáva mnoho žien, je nepríjemná pomarančová koža. Pomarančová koža, čiže celulitída trápi najčastejšie stehná, zadoček, boky a bruško. Našťastie, v dnešnom modernom svete máme rôzne účinné pomôcky, ktoré eliminujú nežiaduce jamôčky na ženských partiách kože.

 

Celulitída postihuje až 90% žien, a to bez ohľadu na ich konfekčnú veľkosť. Zázraky sa bohužiaľ nedejú. Zo dňa na deň sa nám pokožka nevyhladí, existuje však viacero možností, ako príznaky celulitídy výrazne zlepšiť v pomerne krátkom čase. Prvým krokom k úspechu je uvedomenie si, že ideál krásy neexistuje. Mnohé nádherné ženy z časopisov absolvovali rôzne skrášľovacie procedúry, plastické operácie alebo boli fotky retušované vo photoshope, prípadne všetko zároveň.

celulitda

Pohybom, pestrou stravou a vhodnou starostlivosťou sa však celulitídy môžete zbaviť, aj keď k nej máte predpoklady. A pomôcť vám s ňou môžu aj správne zvolené produkty.

Línia Baltic Home Spa Fit od poľskej značky Ziaja, je koncept prírodnej starostlivosti o telo, v ktorom sú všetky produkty  založené na receptúrach s minimálnym obsahom 90% zložiek prírodného pôvodu. Vegánska receptúra a biologicky rozložiteľné látky z línie navyše robia kozmetiku šetrnú k životnému prostrediu.

Produkty, ktoré obsahujú energizujúci kofeín, antioxidačný extrakt z fíg, anti-aging kremík, kyselinu algínovú a vyživujúce tropické maslo illipe, zodpovedajú všetkým základným potrebám starostlivosti o pleť a umožnia vám nielen príjemný relax ale zároveň vám pomôžu v boji s pomarančovou  kožou.

Ziaja Baltic Home Massage Oilwww.pinterest.comZiaja Baltic Home Spa Scrubwww.pinterest.com

Top produkty z línie – anti-celulitídový & spevňujúci masážny olejglycerínový telový peeling  a spevňujúce hydratačné telové sérum, vyhladzujú pokožku, zlepšujú jej pružnosť a účinne spevňujú pokožku čím pôsobia proti celulitíde a jej prejavom.

Pravidelným používaním správnych produktov docielite toho, že Vaša pokožka bude hladká, pevná, pružná a pripravená na leto a plavky 😉

 

 

 

Galéria: Ziaja
Il fotografia: pinterest.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.