5 dôvodov, prečo pracovať z kaviarne

Máte naplánovaných mnoho pracovných stretnutí, potrebujete zmenu alebo nový pohľad? Vyskúšajte prácu z kaviarne.

V Costa Coffee vás príjemne prekvapí nielen ponuka nápojov a občerstvenia, ale aj štýlový reprezentatívny priestor a dobrá energia. A pokiaľ ste z kaviarne ešte nepracovali, prinášame vám 5 naozaj dobrých dôvodov, prečo to vyskúšať.

 

1. Od prokrastinácie k motivácii

Na prokrastináciu v kaviarni nie je čas. Práve zmena prostredia z kancelárie alebo domáceho prostredia vám pomôže lepšie sa sústrediť a prácu tak ľahšie dotiahnete do úspešného konca.

2. Zbohom rutina

Vymanenie sa z každodenných stereotypov je tiež dobrým dôvodom na návštevu kaviarne s notebookom alebo zápisníkom. V zvyčajnom čase budete na nezvyčajnom mieste, obklopený prokutívnymi ľuďmi, čo poľahky prinesie inšpiráciu.

praca-z-kaviarne-costa-coffee

3. Pracovné stretnutia na jednom mieste

Pre obchodné stretnutia alebo napríklad aj pracovné pohovory sú kaviarne rovnako skvelým miestom! Výhodou kaviarní Costa Coffee je ich skorá otváracia doba a to aj v nákupných centrách. Tie sú ľahko dostupné, k dispozícii je sieť wi-fi, elektrické zásuvky a bezplatné parkovanie. Tieto výhody rovnako určite ocenia aj vaši obchodní partneri a tak si môžete všetky stretnutia naplánovať pokojne a pohodlne na jednom mieste.

 

NÁŠ TIP: Do 11:00 využite v Costa Coffee pravidelnú výhodnú rannú ponuku.

 

 

4. Máte sa na koho tešiť

Pokiaľ si nájdete „tú svoju“ kaviareň, kam sa budete radi vracať, takmer s istotou tam začnete stretávať pravidelných zákazníkov. Takých, ktorí si chcú nad rannými novinami vypiť svoju obľúbenú kávu, takých, ktorí neúnavne pracujú a aj takých, akými ste práve vy. Tešiť sa tak budete na príjemne strávený čas medzi známymi a zaujímavými ľuďmi.

 

5. Káva, káva a zase tá káva

Samozrejme, nie je možné to nezmieniť, výhodou kaviarne je aj neobmedzený prísun kofeínu a vašich obľúbených kávových, či iných nápojov. V ponuke Costa Coffee okrem stálej ponuky môžete do konca leta ochutnať aj obľúbené ľadové nápoje, ktoré sa k práci výborne hodia. Na výber máte napríklad populárne Cold Brew v rôznych ochutených variantoch alebo obľúbené Frostina.

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.