Jarná bunda pre deti: To najlepšie z ponuky e-shopov

Hoci sme teraz všetci povinne v karanténe, je asi zrejmé, že von s deťmi aj naďalej chodíme. Keďže meteorológovia hlásia otepľovanie (predsa len blíži sa jar) určite bude treba deťom zadovážiť aj jarnú bundu. A nakoľko do obchodov teraz z dôvodu vládnych obmedzení chodiť nesmieme, pripravili sme si pre vás ponuku krásnych detských jarných bundičiek z online obchodov. Nakupovať teda môžete aj z pohodlia domova:)

H&M

Známy reťazec má výborné vypracovaný elektronický predaj, nakupuje sa tam ľahko a zväčša nájdete aj celkom dobrý pomer cena/kvalita. Čo sa týka ponuky jarných búnd, dominujú viaceré tipy. Nepremokavé, ktoré sú však vhodné nielen do dažďa, ale aj na veterné počasie, bavlnené (parky), flísové (ideálne aj ako svetre práve pod tenšie nepremokavé vesty, alebo bundy a potom takzvané „fashion kúsky“ ako džínsové, či koženkové bundy. Čo sa týka ponuky farieb a vzorov je veľmi pekná pre dievčatá aj chlapcov.

Náš tip: Na hm.com nakupujte cez víkend, vždy totiž zvyknú počas víkendov ponúkať na nezľavnený tovar zľavu. 10 percentnú zľavu získavate tieť po registrácii na stránke.

Zara

Zara ma veľmi peknú ponuku detského oblečenia. Hlavne ak hľadáte niečo výnimočné. Na jarnú sezónu si pre deti pripravila rôzne bundy. Výbornou voľbou sú „pogumované“ povrchy, teda také, ktoré vám nepremoknú. Pozor tento tip bundy však nie je ako klasický pršiplášť. Bundičky sú podšité a preto skvelé aj na chladnejšie dni. Ideálne nielen na premenlivé jarné, ale aj jesenné počasie. V ponuke tiež nájdete rôzne vychytávky ako kožené bundy džínsové bundy a bombery.

Náš tip: Zväčša v ponuke nájdete 1-2 modely za špeciálnu cenu („special price“)

Answear

Answear navštívte ak hľadáte niečo „extra“. Tým máme na mysli možno trenčkot pre malú princeznú, alebo značkovú bomberu pre chlapca. Nájdete tu rôzne známe značky ako Tommy Hilfiger, Mayoral, Polo Ralph Lauren, ale aj dostupnejšie Mango, ktoré má tiež veľmi peknú ponuku detského oblečenia.

Náš tip: Na Answear nakupujte hlavne cez víkendy, vždy totiž zákazníkom ponúkajú špeiálne zľavy.

Fotografie: Archív značiek.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.