Kabelkové trendy, ktoré si túto jeseň získajú aj vás

Kabelky sú najpraktickejším ženským doplnkom, ktorý tiež každoročne podlieha nastávajúcim trendom. Rokmi overený nadčasový dizajn síce nič nepokazí, no tohtoročná jeseň sa nesie v trochu odvážnejšom duchu. A na aké modely sa môžeme tešiť?

 

 

Zabudnite na obdĺžnikové tvary s klasickým kabelkovými proporciami. Ak sa chcete v najbližších mesiacoch odlíšiť, siahnite po netradičných tvaroch. Túto sezónu vstúpila na dizajnérske móla hra s geometriou a priniesla trendy presne v tomto duchu. Dobre zvážte aj výber materiálov. Semiš a kvalitná koža či dokonca kabelky s lesklým efektom výborne doplnia  váš sezónny šatník. Navyše, s vašimi trendy jesennými outfitmi ladia takéto modely snáď ešte viac, ako rokmi overená klasika.

Reserved, Kabelka s efektom krokodílej kože 14,99 EURReserved
Twinset, model 192TA7174-00006-01Twinset
Baldinini, ruksakBaldinini

Ďaľší trend poteší najmä tie ženy, ktorých kabelkový doplnok zvykne tvoriť tú najvýraznejšiu časť ich outfitu. Jeseň zavelila a zelenú má červená! Červená kabelka je variabilný a nadčasový kúsok a môžete ju nosiť k elegantnému aj športovému oblečeniu. Najlepšie vynikne v kombinácii s čiernou, bielou, modrou, sivou a béžovou farbou. Vďaka tomuto výraznému doplnku sa budete cítiť sebavedomo, dodá vám energiu a šmrnc.

Stradivarius, červená taškyStradivarius
Zara, KOŽENÁ MINI CITY KABELKAPODROBNOSTI 39,95 EURZara

Mnoho z nás má k zvieracím vzorom rešpekt a radšej sa ich stráni, no ak máte cit a odvahu, môžete aj takýto extravagantný kúsok bez obáv zaradiť do svojho šatníka.   Síce sú stále v kurze leopardie vzory, kráľovnou tohtoročnej jesene sa stala hadia koža. Výrazná kabelka s hadím vzorom vám dopomôže k vytvoreniu jedinečného outfitu. Aby ste však nepôsobili vulgárne, alebo nevkusne, kombinujte s citom. Nepreháňajte to s farbami. Kombinujte s jednou neutrálnou farbou, ktorá sa nachádza aj na “zvieracom kúsku” a držte sa overenej klasiky: „Menej je viac.“ Verte, budete neprehliadnuteľná!

Zara
ReservedRIANI_fall_winter_2019_original_989700-009553-630-2Riani, mClasse.sk

 

VERO MODA
Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: VERO MODA, Twinset, Reserved, Zara, Baldinini, mClasse.sk, Stradivarius
Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.