Štýlový šatník ako od profesionálnej stylistky, táto značka Vám to umožní!

Nemecká móda je v Európe možno málo známa,čo však neznamená,že nestojí za povšimnutie. Nemci sú totiž nielen veľmi precízny vo výrobe, ale tiež v strihoch, či výbere materiálov. Značka Marc Cain navyše zákazníčkam ponúka ešte niečo naviac. Jednotlivé kúsky z jej kolekcií totiž môžete kombinovať ako profesionálna stylistka.

Usporiadanie ako základ

Módna značka Marc Cain spája niekoľko dôležitých atribútov. Je kvalitná, trendy a nadčasová. Jej dizajnéri tiež vymysleli unikátny koncept ucelených kolekcií, ktorý zákazníčkam umožňuje veľmi premyslene skladať svoj šatník. Kolekcie sú totiž „usporiadané“ do tematických blokov, teda ak navštívite akúkoľvek predajňu Marc Cain a zamierite k nejakému kúsku, ktorý Vás zaujme, je isté, že v jeho blízkosti nájdete aj iné modely, ktoré s vašim favoritom jednoducho skombinujete. Ucelené témy a farebnosť kolekcií zaručia, že nemusíte rozmýšľať nad tým s čím vybraný kúsok nosiť,pretože ho jednoducho nájdete hneď vedľa. Navyše farby sa počas sezóny tematicky dopĺňajú teda ak navštívite predajňu aj o niekoľko mesiacov neskôr,určite nájdete bez problémov niečo čo k vášmu kúsku krásne zapadne.

Total look pre úspešnú ženu

Víziou značky Marc Cain je vytvoriť šatník v štýle total look pre ženu, ktorá si potrpí na kvalitu a štýl, avšak zároveň sa potrebuje kompletne obliecť v jednej predajni. Materiály sú veľmi kvalitné, šatník teda zákazníčka sezónne neobmieňa, ale si ho buduje. K existujúcim kúskom teda už len prikupuje nové. Kombinuje sa v Marc Cain naozaj skvelo, farby, strihy, vzory a celkové témy sa totiž stále dopĺňajú. Ideou totiž je, aby zákazníčka ostala značke verná. Samozrejme výhodou je aj jednoduchá kombinatorika modelov, hoci jednotlivé kolekcie sú veľmi tematicky premyslené. Usporiadanie do blokov tiež zaručí že zákazníčka pri výbere jednoducho nemá čo pokaziť.

Kvalitné materiály a cena

Značka Marc Cain nepatrí medzi najlacnejšie, avšak ani nie nedostupné. Cena totiž celkom presne zodpovedá kvalite, ktorú kupujete. Materiál je niečo na čo si úspešná, pracujúca žena pri výbere dáva obzvlášť pozor, či už si môže dovoliť jeden alebo viacero modelov za sezónu. Dôraz na kvalitu však zaručuje, že zákazníčky sú konceptu Marc Cain verné. Investícia sa im totiž vždy oplatí a ako tvrdia zakladatelia značky, materiály sú doslova nezničiteľné.

Veľkosť nie je problém

Veľkostné rozhranie značky Marc Cain sa pohybuje v rozpätí 1-6, čo v našom európskom štandarde znamená veľkosť 32 až 44. Ženy, ktoré patria do vyššej veľkostnej škály sa nemusia báť „nudy“. Strečové materiály a premyslené strihy zaručujú, že aj ony si môžu pokojne obliecť niečo vzorované, či farebné. Strih je základom toho, že aj žena s väčšou konfekčnou veľkosťou dokáźe nájsť kúsok, ktorý zvýrazní jej prednosti a zakryje nedostatky.

Sezóna jeseň/zima 2019-20

Aktuálna sezóna v prevedení Marc Cain bude veselá,farebná a plná vzorov. Na svoje si príde žena,ktorá miluje farby, ale aj tá, ktorá vo svojom šatníku preferuje čierno-bielu klasiku. Medzi vzormi nájdete geometriu, kvety, ale aj obľúbený zvierací motív, ktorý bude túto jeseň a zimu patriť medzi obľúbené. Zo strihov stoja za vyskúšanie nohavice, blúzky, šaty aj kabáty. Ak hľadáte niečo naozaj unikátne, vyskúšajte v Marc Cain určite výrazné farebné pleteniny. Pončá a maxi kabáty v žiarivých farbách patria medi jesenné must-have.

Značku Marc Cain predáva na Slovensku predajňa mClasse, Central Passage, Laurinská 17

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.