Koniec prázdnin: Do čoho sa v septembri oplatí investovať

Koniec prázdnin je oficiálne tu. Hoci teploty ešte stúpajú nad 30 stupňov, meteorológovia nás pomaly, ale isto pripravujú na ochladenie. Ak rozmýšľate akým smerom ísť v prípade budovania vášho jesenného šatníka, máme pre vás zopár užitočných a hlavne štýlových tipov.

Kvalitné sako

Kvalitné a hlavne zaujímavé sako vám bude počas prvých jesenných mesiacov nahrádzať bundu. Preto vyberajte dôsledne. Pozrite či má model nápaditý detail, vzor, či sú gombíky z kvalitného materiálu. Ak si totiž za sezónny model naozaj priplatíte, budťe si stopercentne istá, že vyberáte kvalitu.

Túto jeseň odporúčam fialovú, alebo cviklovú farbu. Budú patriť medzi IT farby sezóny!

Sako Silvian Heach

Plisované šaty

Dlhé šaty sú aktuálne v kurze. Ak hľadáte model, ktorý bude naozaj špeciálny, kúpte si jednofarebné šaty s plisovanou sukňou. Sú úžasné aj na špeciálne príležitosti!

Šaty Silvian Heach

Ruksak

Ruksak oceníte ako náhradu kabelky na každý deň. Ak hľadáte niečo čo by bolo vhodné aj do práce, ideálne pre vás sú elegantnejšie a tmavšie modely.

Ruksak Silvian Heach

Nápaditá kabelka

Krásna a nápaditá kabelka dokáže dokonale dotvoriť akýkoľvek jednoduchý outfit. Preto určite investuje do špeciálneho kúsku. Veľmi peknú kolekciu za príjemné ceny nedávno uviedla značka Silvian Heach, alebo talianska Patrizia Pepe.

Kabelka Silvian Heach

Kabelka Patrizia Pepe

Členkové topánky

Zabudnite na tenisky, jeseni kraľujú členkové čižmy. V ponuke predajní nájdete rôzne modely. V kurze sú celo-kožené a jednofarebné, ale tiež veľmi štýlové ponožkové čižmy v športovom štýle.

Čižmy Patrizia Pepe

Čižmy Karl Lagerfeld

Nápaditá košeľa

Dobrou správou je, že ak sa dobre popozeráte, peknú košeľu s dlhým rukávom ešte nájdete aj v letnom výpredaji. Nosia sa výrazné farby a nápadité vzory. Odporúčam kolekciu značky Desigual.

Košeľa Desigual

Košeľa Medicine

Všetky produkty kúpite na Answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.