Rebel calling, alebo ako vystúpiť z komfortnej zóny

U slovenských žien pozorujem jednu vec, boja sa vystúpiť zo svojej komfortnej zóny. Tým nemyslím, že majú strach na ulicu vybehnúť v tigrovaných nohaviciach a ružovom tričku, myslím tým skúšanie nových strihov a experimentovanie s dĺžkami a textúrami. Nemusí to byť ani divoké, pokojne môžete zostať v čierno-bielom základe, poradím vám ako na to.

Strihy

Okrem farieb, látok a materiálov, definujú módne kolekcie aj strihy. Tie sú nesmierne dôležité. Môžete mať totiž akokoľvek kvalitnú látku, ak je zle ušitá, výsledný model bude nanič. Ale naspäť k téme. Strihy sú nesmierne dôležité pretože celému outfitu dávajú „výraz“. V súčastnosti s nimi módny návrhári a značky experimentujú veľmi často a výsledky sú naozaj výborné. Určite ste si v posledných rokoch všimli trend širokých nohavíc, oversize tričiek, maxi šiat, alebo tuník. Presne tieto strihy, ak sú aj vytvorené z jednoduchých a najmä jednofarebných látok dokážu dodať nositeľke neskuročne nadčasový šmrnc. A nemusí to ani veľa stáť.

Tunika Answear

Košeľa Answear

Šaty Answear

Rebel calling

Rebel Calling je príznačný názov kolekcie z dielne e-shopu Answear.sk, ktorá je zameraná práve na strihy. Nájdete tu tričká dlhé až po zem, ovesize šaty, sukne do pol lýtok, aj maxi tričká. Avšak vo veľmi decentných farbách. Práve farebnosť v kombinácii s netradičnými strihmi robí kolekciu nesmierne nadčasovou. Tým pádom má dve výhody. Je ideálna ak si chcete vyskúšať nový strih a patríte medzi módne „konzervy“, plus práve farby zaručia že ju ľahko zaradíte do vášho šatníka a ostane v nej s istotou aj budúci rok. Ďaľšou výhodou sú veľmi príjemné ceny. Váš nový experiment vás teda vďala Rebel Calling nebude stáť dve výplaty.

Šaty Answear

Tričko Answear

Sukňa Answear

Na čo sa zamerať

V prípade netradičných strihov sa zamerajte na tieto kúsky. Dlhé- oversize tričko, krátke, alebo dlhé šaty, alebo nohavice, poprípade sukňu. Pozor asymetrické a oversize kúsky nekombinujte navzájom, v prípade modelov netradičných strihov je dôležitá proporcia, teda kombinácia s niečim klasickejším a užším. Na záver dodávam, že rebelanstvo v móde je prudko návykové, raz ho vyskúšajte a ostane s vami navždy:)

Šaty Answear

Nohavice Answear

Tunika Answear

Kolekciu Rebel Calling nakúpite na Answear.sk, tento týždeň s výnimočnou 20% zľavou.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.