Do čoho sa zbaliť na dovolenku? Poradíme vám!

Milé dámy, ak vás v najbližšej dobe čaká dovolenka a vy už teraz jemne stresujete do čoho sa zbalíte, poprípade aké tašky by vám na dovolenke nemali chýbať, tento článok je presne pre vás. Poradíme vám ako sa zamerať na praktické kúsky batožiny a tašiek, ktoré na dovolenkovom výjazde určite oceníte.

1.Taška

Taška- pod týmto pojmom si predstavte stredne veľkú športovú tašku na zips. Hoci na pohľad sa zdá, že táto taška toho veľa „neznesie“, mýlite sa. Stredne veľká cestovná taška je ideálna ako „prvá pomoc“. Môžete prakticky zbaliť veci, ktoré budete potrebovať ihneď po príchode na miesto určenia. Teda základnú hygienu, plavky, veci na prezlečenie, či prezutie. Výhodou takejto tašky zároveň je, že ju na dovolenke môžete používať ako veľmi praktickú plážovú tašku. A po dovolenke ju navyše pokojne vynosíte na jogu, či do fitnescentra.

Taška Joop

Taška Vans

2. Kufor na kolieskach

Kufre asi ani predstavovať nemusíme, je s nimi totiž familiárny asi každý cestovateľ. Čo ste o nich asi nevedeli, je, že okrem toho, že sa s nimi výborne cestuje letecky, sú praktické aj ak sa chystáte na dovolenku autom. Do kufra vášho auta ich totiž naukladáte omnoho praktickejšie ako cestovné tašky. Ak sa vaše ubytovanie navyše nachádza ďaľej od miesta kde budete parkovať auto, verte, že sa vám omnoho ľahšie bude tlačiť kufor ako niesť cestovná taška:)

Kufor Dakine

Kufor Medicine

3. Ľadvinka

O ľadvinkách sa už toho popísalo.. Málokto si však pamätá, že v ére svojej najväčšej slávy, v sladkých rokoch 90tych boli ľadvinky tašky na doklady. Nie je totiž nič bezpečnejšie ako keď máte peniaze a doklady na čo najbezpečnejšom mieste- uviazané o svoje telo. Preto by ľadvinka nemala chýbať vo vašej dovolenkovej batožinovej výbave. Nosiť v nej môžete doklady, mobil aj kľúče od izby.A to nielen počas cestovania, ale tiež na samotnej dovolenke. Ľadvinka vám totiž s prehľadom nahradí aj kabelku do plážového baru.

Ľadvinka Coach

Ľadvinka Eastpak

 

4.  Ruksak

Ruksaky sú praktické ak sa chystáte na dovolenku spoznávačku. Teda výlety a výlety. V takom prípade určite nechcete veci nosiť v ruke. Voda, občerstvenie, sveter ak by sa ochladilo…toto všetko prakticky zbalíte do ruksaka. A na výber máte naozaj veľmi pekné kúsky. Módnejšie, aj športovejšie, farebnejšie aj jednofarebné. Odporúčam však vyhýbať sa tmavým farbám, priťahujú slnko a vy by ste sa tak mohli cítiť ako by ste na chrbte namiesto ruksaka niesli žeravú guľu.

Tommy Jeans

Desigual

 

Všetky kufre, ruksaky, ľadvinky aj tašky z článku nakúpite na www.answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.