Leto v šľapkách. Pohodlné a štýlové!

Milé dámy ak ste im ešte neprišli na chuť, verím, že tento článok vás presvedčí. Šľapky sú totiž topánkovým hitom sezóny. Nosiť ich môžete k nohaviciam, sukniam aj šortkám. Sú ideálne na kúpalisko, na dovolenku, ale aj v lete do práce. Ak ich nosiť prezrádzajú nasledujúce riadky.

Športové nielen k bazénu

Športové šľapky nie sú vonkoncom určené len k bazénu. Najnovšie trendy ukazujú, že si ich pokojne môžete obliecť na stretnutie s kamarátkami v meste. Nosiť ich môžete dokonca aj k letným šatám. Práve kontrastná kombinácia masívnejších športových šľapiek a jemných letných šiat je aktuálne hitom sezóny!

Šlapky Adidas

Šlapky Melissa

Kožené do pracovného šatníka

Ak pracujete v kancelárii avšak preferujete pohodlnosť, šľapky sú pre vás na leto ideálnou voľbou. Vhodné sú kožené modely s uzavretou špičkou, tie si môžete pokojne obliecť aj k letnému kostýmu. Ak vám to zamestnanie dovoľuje, k šatám si obujte aj model s otvorenou špičkou. Namiesto masívnejších, však voľte jemné šľapky v prírodných farbách.

Šlapky Answear

Šlapky Answear

Metalické a kamienkové

K jednoduchým a jednofarebným šatám si pokojne môžete obuť aj výraznejší model. Priestor tak dostávajú kamienky, metalické odlesky, či rôzne vyšívané aplikácie. Tento druh šľapiek je ideálny na letnú dovolenku. Krásne totiž vyniknú práve na opálenej pokožke. V neposlednom rade sú veľmi praktické. Obuť si ich môžete na pláž aj na večernú prechádzku po promenáde. Na rozdiel od lodičiek vás v nich určite nebudú bolieť nohy.

Pepe Jeans

Vagabond

Foto: pinterest.com

Všetky produkty kúpite na www.answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.