VERO MODA otvorila prvú predajňu v Bratislave!

VERO MODA je v našich končinách celkom známa značka. Oblečenie tejto trendy a cenovo veľmi dostupnej dánskej značky sme si však doteraz mohli nakúpiť len cez rôzne e-shopy a multibrand predajne. Nedávno však VERO MODA otvorila svoju prvú samostatnú predajňu v známom bratislavskom obchodnom centre. Pozrime sa spolu na to čo v novej štýlovej predajni nájdete.

Najprv niečo z histórie..

VERO MODA je rodinná firma zaoberajúca sa odevnými doplnkami pre ženy, ktorá bola založená v roku 1975 v Dánsku. Zakladateľom značky je Troels Holch Povlsen, ktorý nemal spočiatku svojej pracovnej kariéry s oblečením nič spoločné. Úspešne sa živil obchodom so starožitnosťami a práca ho veľmi bavila. Jedného dňa ho však jeho strýko, ktorý vlastnil obchod s oblečením a dostal sa do finančnej krízy, požiadal o pomoc. A Troels mu všetkými silami pomohol, vymyslel názov VERO MODA úspešne započal éra módnej značky dnes už známej po celom svete.

Vedeli ste že?

Vero Moda patrí pod známu odevnú firmu Bestseller, ktorá zastrešuje aj také značky ako VILA, či ONLY? Čo je na VERO MODE také populárne sú trendy kúsky, ktoré však nie sú až také výstredné aby si nenašli vo vašom šatníku svoje stále miesto. Preto ak hľadáte jednoduchý top, overal na dovolenku, ale aj pekné šaty na každodenné nosenie, VERO MODA je tou správnou voľbou. Navyše za veľmi príjemné ceny. Novinkou je tiež udržateľná línia (tiež dostupná v predajni v OC Eurovea) s názvom AWARE. Kúsky z kolekcie AWARE sú navrhnuté z ekologických a udržateľných materiálov. VERO MODA tak rovnako ako konkurenčné značky vnáša do svojich kolekcii dôraz na životné prostredie.

A na čo sa tešiť túto jar a leto

Kolekcie sa v predajni menia celkom často, preto sa nemôže stať, že vás ponuka omrzí. Aktuálne sa môžete tešiť na výrazné printy. Napríklad tropické vzory, ktoré sú ideálne na dovolenky, či horúce letné dni. Kľúčovými kúskami kolekcie sú najmä šaty. Dlhé i krátke, vzorované i jednofarebné. Kolekcia je veľmi ženská, avšak v predajni si na svoje príde aj žena, ktorá hľadá vhodné kúsky na nosenie do práce. Okrem šiat stoja za povšimnutie tiež predĺžené tuniky. Tie si istotne nájdu svoje miesto aj vo vašom dovolenkovom kufri. V neposlednom rade sú to šortky a jednofarebné topy. Vo VERO MODA nájdete tiež ponuku doplnkov. Najmä krásne mini kabelky v rôznych farbách, opasky aj klobúky.

 

Predajňu VERO MODA nájdete ju v obchodnom centre Eurovea na -1 poschodí vedľa parfumérie Fann.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.