Festivalová sezóna: Trendy pre rok 2019

Festivalová sezóna je za rohom a preto je najvyšší čas pripraviť sa na ňu. V prípade festivalových outfitov sa fantázii medze nekladú a aj v prípade, že má festival predpísanú tému a spolu s ňou dresscode, stále môžete do outfitu vložiť kus svojej osobnosti a fantázie.

Inšpirácia sa dá čerpať napríklad z jedného z najznámejších festivalov vôbec- Coachella ponúka to najlepšie z najlepšieho. Každý rok sa tohto vychýreného amerického hudobného festivalu zúčastnia desiatky módnych influencerov, medzi nimi napríklad aj Kendall a Kylie Jenner, Rihanna, Emma Roberts, Katy Perry a množstvo ďalších zvučných mien.

Ako móde z ulíc, tak aj uletenej festivalovej móde kraľujú deväťdesiate roky, neóny, koža, káro, biela farba, riflovina, zvieracie aj kvetové vzory. Festivalovej móde sa medze nekladú, čím uletenejšie, tým lepšie. Nemusíte sa báť kombinovať inak nekombinovateľné- vzory aj materiály. K nežným bielym šatám si môžete dovoliť obuť „bagandže“, ku kvetovej sukni crop top s leopardím vzorom a do toho si tvár oblepiť kamienkami, či obsypať vlasy pastelovej farby trblietkami. Povinnou výbavou tohtoročných festivalov sú nepochybne aj „ľadvinky“, „ugly sneakers“, či neónové crop topy. Bol by hriech nevyužiť príležitosť akou letné festivaly sú a nepopustiť uzdu fantázii naplno.

Top festivalové kúsky

Z horúcich trendov sme pre vás na blížiace sa festivaly vyberali trendy kúsky na Answear.

Zlaté náušnice | Pierkové náušnice | Šaty | Zaväzovacie sandálky | Sandálky na platforme

Zdroj foto: pinterest.com, answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.