Na nohy: Letné trendy do ulíc

Letné počasie tu ešte ani zďaleka nie je, no treba byť pripravený. Čo sa bude nosiť v uliciach toto leto a ktoré kúsky vám v šatníku nemôžu chýbať? Naznačíme – možno využijete aj kúsky z dna šatníka.

Retro šľapky

Frebné, plastové a dizajnérske – šľapky k vode sú trendy a teraz si ich môžete obuť aj do mesta. Budete sa cítiť komfortne a zároveň predvediete horúci trend leta 2019.

Zaujalo nás: Kolekcia Fila x Melissa! Tieto dve legendárne značky sa spojili, aby vytvorili pestrú kolekciu obuvy do rozpálených ulíc. Kolekcia je v štýle 90tych rokov a tak možno vám na mysel príde to, že podobné topánky ste už niekedy preda kupovali.

 

Čierno-strieborné šľapky – Tommy Hilfiger | Ružové šľapky – Tommy Hilfiger | Biele šľapky – Fila, všetko Answear.sk

Espadrilky na platforme 

Táto trendy a opäť pohodlná obuv zažila svoj comeback pred pár rokmi a z módy nevychádza. Kolekcie štýlových espadriliek predstavuje čoraz viac luxusných značiek, od Tory Burch až po Chanel. Nájdete ich ale aj v dostupných cenách a najrôznejších prevedeniach. Pri výbere, ak sa radi nechávate unášať na vlne trendov, pozerajte najmä na modely na platforme – tie sú IN a zároveň robia optické zázraky s postavou!

 

Čierne espadrilky – Answear | Bledé tyrkysové espadrilky – Tommy Hilfiger | Strieborné espadrilky – Love Moschino, všetko Answear.sk

Topánky bez päty

Elegantná mašlička, gumička alebo úplná voľnosť. Topánky bez päty vyzerajú výborne v každej variácii a na leto sú úplne ideálne. Stačí si len vybrať, aká sa najviac hodí vám a hneď máte o jeden módny kúsok naviac!

 

Ružové topánky – Parfois | Čierne topánky – Corina | Biele topánky – Tommy Hilfiger, všetko Answear.sk

Zdroj foto: pinterest.com, answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.