Štýl podľa: Hailey Bieber

Baví vás ležérny pouličný štýl? Inšpirovali sme sa jeho kráľovnou – Hailey Bieber, aby sme vám priniesli to najlepšie, čo tento pohodlný a trendy štýl ponúka. Nájdete v ňom saká a rifle, no manželka slávneho speváka si potrpí aj na kvalitné tepláky a tenisky.

Sako a… čokoľvek!

Hailey saká miluje – hlavne tie oversized. Kombinuje ich so širokými riflami, so skinny jeans, aj s teplákmi a vždy vyzerá božsky. Trik je v správnom zladení a vo vhodnom výbere doplnkov.

Noste sako ako Hailey

Vystačíte si s tým, čo už v šatníku máte, bude stačiť dokúpiť pár doplnkov a outfit podľa krásnej modelky je na svete. Kombinujte sako s neutrálnym crop topom, čiernymi ultra-trendy doplnkami a čižmy sa nebojte zameniť za tenisky.

 

Sako – Scoth & Soda, predáva ZOOT | Rifle – Pinko, predáva Answear | Okuliare – Pieces, predáva Answear | Kabelka – Fiorelli, predáva Answear | Topánky – Twinset Bratislava

Punkáčka Hailey

Celý štýl mladej modelky možno nazvať punkovým. Má rada grunge, rebelské kúsky, no rada si uletí aj na streetovej vlne a nosí tie najnovšie vychytávky. My sme si zamilovali jej celkom jednoduchý, ale o to módnejší outfit, v ktorom kombinuje kúsok “z každého sveta”.

Oblečte sa ako Hailey

Punkáčske kárované nohavice a k tomu športová mikina. Stačiť vám budú už len nesmrteľné Martnesky a môžete vyraziť v štýle americkej hviezdy.

Mikina – Tommy Jeans, predáva Answear | Topánky – Dr Martens, predáva Answear | Nohavice – Mohito

Zdroj foto: pinterest.com, answear.sk, mohito.com, zoot.sk, twinsetbratislava.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.