Limitovaná kolekcia Mohito X Barbie!

Barbie, jedna z najväčších popkultúrnych ikon, oslavuje v tomto roku 60. narodeniny. Najznámejšia a najžiadanejšia bábika sveta desaťročia inšpiruje masovú kultúru a čerpá z nej, pričom neustále ide s dobou a mení svoj vzhľad. Barbie lámala bariéry, našla si svoje miesto v rôznych kultúrach a vďaka svojej rozmanitosti je inšpirujúcim vzorom.

Dizajnéri Mohito sa v spolupráci so značkou Mattel rozhodli osláviť narodeniny Barbie. Vznikla tak jedinečná limitovaná kolekcia. Hlavnú úlohu zohráva potlač. Blúzky, sukne i šaty sú zdobené modernými portrétmi Barbie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tá súčasná Barbie je sebavedomá a moderná žena, ktorá pozná trendy, no kombinuje veci podľa jej štýlu. Značka Mohito tak v tejto limitovanej kolekcii prichádza s kúskami, ktoré je možné voľne a bezproblémovo kombinovať so štandardnou kolekciou značky. Výsledok bude úžasný. Mestský ženský štýl, ktorý je inšpirovaný Barbie, je kombináciou džínsoviny s pohodlným tričkom, mikinami a športovou obuvou. Nechýbajú aj tepláky a šaty s dĺžkou nad kolená. Doplnky sú v štýle šesťdesiatych rokov, a to napríklad kaskádové náhrdelníky alebo veľké náušnice.

 

Oblečenie a doplnky z limitovanej kolekcie MOHITO X Barbie sú dostupné už teraz vo vybraných predajniach Mohito a online na mohito.com.

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.