Červené rúže: Sú stále IN?

Červené rúže sú nestárnúcou klasikou, na tom sa asi zhodneme dnes všetky. Nie vždy tomu tak ale bolo. Červený rúž bol niekedy totiž vyhradený pre ženy ľahkých mravov. Preslávili a do popredia ho dostali až hollywoodske hviezdy, ktoré rúžom zosobnili sebavedomie, ženskú krásu a odvahu.

Červený rúž však už dávno nie je príležitostným doplnkom ženy. Nenosí sa len na špeciálne príležitosti a dokonca, pristane každému. Je ideálnym doplnkom jednoduchších outfitov. Stačiť vám budú jeansy v dobrom strihu, biela košeľa, podpätky a červený rúž. Ak ste túto kombináciu už vyskúšali, sami viete, že s dokonalým odtieňom červeného rúžu stúpa sebavedomie priamo úmerne.

Pristane kažej!

Nech sú váš štýl, vek a spoločenské postavenie akékoľvek – pristane vám! Dôležité je poznať, ktorý odtieň sa vám hodí k tónu pleti. Výber podtónu a aj odtieňu samotného je jednoduchý, avšak vždy vo finále nechajte rozhodnúť intuíciu a pocit, aký máte, keď sa po prvý krát uvidíte v zrkadle, pretože TEN odtieň zaručene spoznáte.

Vedeli ste, že…?

  1. Červený rúž milovali aj hollywoodske hviezdy ako Marilyn Monroe, či Elizabeth Taylor.
  2. Červené pery evokujú zmyselnosť, plodosť a túžbu.
  3. Červenou upozorníte na nedokonalosti pleti a aj na farbu zubov. Preto je potrebné zohľadňovať pri výbere toho pravého aj tieto aspekty.

Zdroj foto: pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.