Jarné vychytávky pre malé slečny

Ako mama malého dievčatka viem, že móda, výber farieb a obliekanie je niečo čo je súčasťo nášho spoločného života. Začalo to asi v od 1.roka,kedy malá fashionistka zistila, že môže byť aj ona „čač“. Ak máte doma tiež malú štýlovú „kočku do 4 rokov, pozrite si aké trendy vás túto jar určite neminú.

Pásiky a červená

Pásiky sú veľmi hravé. V detskej móde sa objavujú pravidelne. Pri menších deťoch často aj s kombinácii s nejakou potlačou, alebo iným vzorom. Túto jar vašej malej modelke pokojne zadovážte niečo pruhované a červené. Farby y vzor sa veľmi pekne kombinujú s modrou (nohavice), šedou a ak si trúfate aj s krémovou a bielou:)

Name It, Answear.sk

Reebok, Answear.sk

Rúžová

Rúžová je v prípade dievčat ultimátnou klasikou. Túto jar budú v kurze jemné pastelové odtiene.Tie vyzerajú výborne so zemitými odtieňmi, ako napríklad hnedou a zelenou. Rúžovú bundu vynosíte k šatočkám aj štýlovým tepláčikom.

Zara

Zara

Horčicová

Hoci horčicová patrí skôr k jesenným mesiacom, jej jasnejšia podoba sa objavuje aj v jarných detských kolekciách. Svetríky, tepláčiky, tričká ..vyskúšajte všetko, horčicová sa vám s istotou odvďačí:) Noste s tmavými vecami alebo multi-farebnými martenskami.

Zara

Dr.Martens

Ovocie

Ako to už na jar býva, prím dostáva čerstvé a chutné ovocie. Okrem toho, že sa objaví na tanieri, vychutnať si ho môžete aj na krásnych dievčenských bodičkách a mikinkách. Mňam, už nech je tu jar:)

Lindex

Lindex

Foto: archív značiek, pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.