Tipy na originálne valentínske darčeky

Darček z lásky – cieľ je jasný. Ako a kde ale dostať niečo originálne a s vyšším úmyslom? Darujte svojej polovičke oddych, krásu alebo celučký svet. Prinášame vám niekoľko inšpirácií, ktoré vám výber určite uľahčia.

Darujte relax

Jedinečné ručné spracovanie patentovaného porcelánu v podobe aroma difuzéru od prestížnej čínskej značky Chando poteší každú ženu. Vôňa má štýlovú podobu rozkvitnutého kvetu, prevonia menší priestor jemnou vôňou.

Porcelánový aroma difuzér – bytove-parfumy.sk

Darujte krásu

Gélová manikúra ako zo salónu v pohodlí domova a za neuveriteľných 10 minút? To poteší každučkú ženu! Francúzska značka Le Mini Macaron predstavuje srdiečkový set Le Maxi, ktorým na Valentína určite zabodujete.

Set Le Maxi na gélovú manikúru – Le Mini Macaron

Darujte domáci wellness 

Doprajte sebe a svojej polovičke príjemný večer – napríklad s voňavými valentínskymi produktmi od Lushu. Čo si vyberiete? Kúpeľovú bombu “Loď lásky” alebo neodoláte šťavnatej broskyni?

Kúpeľová bomba “Peachy” – Lush 

Darujte luxus

Vybrať tú pravú kozmetiku pre partnerku môže byť poriadny oriešok, preto radíme – stavte na istotu. Značku Omorovicza milujú ženy po celom svete vďaka vysokej kvalite a účinnosti produktov. Navyše, majú takéto krásne darčekové sety.

Moor Mud Set – Beauty Secret

Darujte radosť 

Móda poteší každé ženské srdce. Vyberajte z najnovších trendy kolekcií, no ak sa bojíte správneho výberu, stavte radšej na štýlové a nadčasové doplnky, nimi do čierneho trafíte určite!

Desigual – Answear | Kara | Twinset 

Darujte celý svet

Odchod z každodennej reality je príjemný, ešte príjemnejší, ak si krásy celého sveta môžeme užívať s milovanou osobou. Dajte si tento Valentín záležať a prekvapte polovičku naozaj originálnym darčekom – spoločnou dovolenkou.

Zdroj foto: bytove-parfumy.sk, leminimacaron.sk, cz.lush.com, beautysecret.sk, answear.sk, karatrutnov.sk, twinsetbratislava.sk, pixabay.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.