Módny doplnok, ktorý budete chcieť nosiť celú zimu!

 Zimné obdobie so sebou prináša veľa možností ako oživiť svôj outfit zaujímavými doplnkami. Keďže sa bežne zahalíme do tmavých, fádnych farieb je dobré ak zvolíme živšie, farebnejšie doplnky.

A ktorý doplnok je túto sezónu a špeciálne v zimnom období TOP voľbou?

 

Rukavice sú neodmysliteľným doplnkom nie len na zimné obdobia, ale na akékoľvek chladnejšie počasie. Veľmi obľúbenými sa stali pletené rukavice. Tie vás navyše príjemne zahrejú aj v tej najtuhšej zime. Môžete ho samozrejme doplniť aj so šálom alebo čiapkou s rovnakým motívom.

answear.sk

cellbes.sk

Kvalitné kožené rukavice sú najčastejším zimným doplnkom. Sú elegantné, nadčasové a nemali by chýbať v šatníku žiadnej ženy.  Ale čo by to bol za módny doplnok ak by sa nespájal s top materiálom sezóny – kožušinou? Vyskúšajte spojiť klasiku s hravosťou – kožené rukavice s kožušinovým detailom. Štýlová a navyše elegantná kombinácia s ktorou určite vyniknete.

Kara

Pietro Filipi

 

Poslednou významnou kategóriou sú samozrejme rukavice, ktoré v konečnom dôsledku spĺňajú funkciu šperku. Zdobené môžu byť perličkami, mašľou alebo cvokmi. Najlepšie vyniknú tzv. biker rukavice, ktoré pôsobia veľmi štýlovo a moderne.

Zara

Twinset

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.