WEIRD, alebo nebojte sa nosiť divné veci

Do módy sa v čoraz väčšej intenzite dostávajú veci, ktoré sú nejakým spôsobom „divné“. Nemusím asi predstavovať trend obrovských, nepekne vyzerajúcich tenisiek, ktoré teraz vlastní snáď každá blogerka. Mojim „divným“ módnym kúskom sú jednoznačne chlpaté kožušinové šľapky. A hoci aj ja som nad nimi sprvu krútila hlavou, dnes si myslím, že ich už ich nosiť asi aj viem:)

Ako na divné kúsky

Ak aj vás láka nejaký módny kúsok, ktorý je na prvý pohľad divný, moja rada znie. Odviažte sa! Hlave sa vykašlite na to čo si myslia ostatný. Ak ich totiž nebudete riešiť vy, prestanú riešiť aj oni vás. Divné topánky, kabát, šľapky.. všetko je OK ak máte práve VY tu odvahu si ich obliecť. A prečo aj nie. Veď keď divoké kúsky môžu nosiť svetové blogerky tak pokojne môžu byť aj súčasťou vášo šatníka.

Elegantné vs. Športové

Nohavice, ktoré mám na na sebe sú na stránkach e-shopu oblečené na vysokej (áno musela som skracovať) modelke, ktorá sa tvári prudko elegantne. Niekoho ako ja by to mohlo odradiť (elegantná a vysoká?), ale hovorím si nohavice sú pekné, ja ich vynosím ako JA. Tak som objednala skrátila a obliekla k tým divným šľapkám a čiernemu tričku.

WEIRD

Keď som zbadala tričko s nápisom WEIRD hovorím si tak to musím mať. Trička s nápismi sú inak naozaj dobrou investíciou. Sú super presne na tie dni kedy hľadáte čim doladiť obľúbenú sukňu, či nohavice a už vás nič nenapadá. Vtedy vytiahnete jednofarebné tričko s nápisom a dokonalý styling je na svete.

Bunda a ruksak

Poslednou a veľmi dôležitou časťou môjho „divného“ outfitu sú jednoznačne doplnky. Bundička ma dokonale vystihuje nájdete na nej totiž všetko. Vybíjanie, kvety, leopardí vzor aj opasok. Totálna rôznorodosť štýlov, ktorá vyúsťuje v dokonalú súhru. Ruksačik je praktický, kožený a má strapce. Je na pohľad jednoduchý a predsa vybočuje z davu.

Takže milé dámy, pokojne kupuje divné oblečenie, doplnky aj topánky. Zaručujem vám, že po prvej skúške odvahy sa budete cítiť skvelo.

 

Foto: Ján Zemiar

OUTFIT:

Nohavice, Answear.sk

Tričko, Mango, Answear.sk

Šľapky, Fashion Bazár

Bunda, Twinset Eurovea

Ruksak, Twinset Eurovea

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.