Make-up trendy pre jeseň 2018!

Ak v lete tvorili gro vášho make-upu bronzer a trblietavý rozjasňovač, nadišiel pomaličky čas vystriedať ich za nové jesenné #musthave alternatívy. Každé ročné obdobie má svoje trendy a takisto stabilné “stálice”, bez ktorých si svoj kozmetický kufrík nevieme predstaviť. K nim raz za čas prihodíme niečo HOT, prestriedame farby, čo konzistenie produktov. A inak tomu nebude ani tentokrát! Čo si pre nás prichystali beauty influenceri pre túto jeseň?

 

Hlavne prirodzene

Prirodzené líčenie je (chvalabohu) stále IN! Dbajte o bezchybnú pleť, starajte sa o ňu, dôkladne ju odličujte každý deň a chráňte ju kvalitným make-upom. Okrem zjednoteného tónu pleti pôsobí ako bariéra pred nečistotami a škodlivým UV žiarením. Farebne zjednotená pleť je základ každého líčenia. Dotiahnite svoj denný prirodzený look decentne upraveným obočím a precízne zvýraznenými riasami. Nepreháňajte to však s trsmi alebo umelými mihaľnicami, nechcete pôsobiť lacno. Investujte radšej do kvalitnej maskary a nezabúdajte ani na výživu rias! Skvelú posilňujúcu riasenku s obsahom vitamínov B a E slúžiacu zároveň aj ako podklad nájdete na www.barrym.sk

 

Výživa a podklad pre riasy 2 v 1 Primer Barry M

 

Tieňová hra

Určite ste v módnych magazínoch, na prehlaidkových mólach, či na sociálnych sieťach zaregistrovali trend farebných očných tieňov a liniek vo výrazných odtieňoch a rôznych hrúbkach. Skúste odtiene čerstvo opadaného lístia, ktoré si jeseň doslova pýta! Hrejivé tóny červenej a terakotovej si hneď obľúbite.

 

Ak nie ste zručná v tieňovaní alebo na to nemáte čas, vyskúšajte výraznú očnú linku v netradičnej farbe. Medzi obľúbené patrí aktuálne modrá a vyzerá to naozaj bombovo! Zabudnite na obrazy šialených lookov z 80tych rokov, ktoré sa vám teraz vynárajú v mysli 😀 Inšpirujte sa na webe a trénujte doma podľa vlastnej predstavivosti a vkusu!

 

Skvelými pomocníkmi pri čarovaní s farbami vám môžu byť napríklad krémové očné tiene Creamy Eyes od Ellis Faas. Perfektné prevedenie á la pero a dlhotrvácna krémová konzistencia sú ich top prednosti a nedá na ne dopustiť ani Gwyneth Paltrow! Vyberte si z mnohých trendových odtieňov na www.beautysecret.sk

Intenzívny krémový očný tieň Creamy Eyes Ellis Faas

 

Pery ako lesné plody

Po akých farbách rúžov siahnuť túto jeseň? Inšpirujte sa aktuálne módnou bordovou a preneste ju zo svojho outfitu aj na pery. Štýlovou voľbou budú aj odtiene divokého lesného ovocia!

Fenty Beauty

 

Vyskúšajte napríklad fantastické ultra hydratačné rúže obohatené o kakaové  maslo od Barry M. Tak ako ostatné produkty tejto značky neboli testované na zvieratkách, sú vhodné aj pre vegánov a navyše sú mega štýlové a vaše pery zanechajú vláčne a vyživené 🙂

Ultra hydratačný rúž na pery Barry M – slivka

 

Majte však na pamäti, že o pokožku pier sa treba aj adekvátne starať! Ani ten najluxusnejší rúž nevynikne na popraskaných a vysušených perách. Vytiahnite zbrane najsilnejšieho kalibru a siahnite po koncentrovaných produktoch určených presne na potreby jemnej pokožky pier. Na www.beautysecret.sk nájdete hneď niekoľko kvalitných balzámov poskytujúcich hydratáciu a vláčnosť. Našimi favoritmi sú napríklad Absolut Lip Perfector od Alpha-H alebo Perfecting Lip Balm od maďarskej značky Omorovicza.

Absolute Lip Perfector Alpha-H

Perfecting Lip Balm Omorovicza

 

Zdroje obrázkov: www.beautysecret.sk, www.barrym.sk, www.pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.