Jesenné módne vychytávky, ktoré stoja za povšimnutie

Meteorológovia pomaly predpovedajú ochladenie, zatiaľ čo nákupné centrá a internetové obchody zase vymieňajú letné zľavnené kúsky za jesenné novinky. A aké módne vychytávky teda stoja túto jeseň za povšimnutie?

Škaredé tenisky

Tento trend si azda všimol každý. Nepekným, XXL teniskám, ktoré opticky deformujú nohu nikto nepredpovedal dlhú trvácnosť. Oni však odolali akejkoľvek kritike a z leta krásne „preplávali“ do jesene. Ak ste si najprv povedali že toto si určite neobujem, a potom ste sa potajme pohrávali s myšlienkou, že by možno nebolo zlé ich skúsiť, tak módny svet hovorú určite ÁNO! „Ugly sneakers“, alebo škaredé tenisky už nájdete v ponuke každej značky, takže smelo do toho:)

Calvin Klein Jeans, Answear.sk

Puma, Answear.sk

Logománia

Logá už dávno nie sú OUT, ale IN. Hoci sveter s veľkým názvom športovej značky bol donedávna v uliciach skôr považovaný za trápny, aktuálne je to obrovský hit. Preto ak máte ďaleko v šatníku zapatrošenú mikinu Adidas, Fila, alebo Puma, dajte jej druhú šancu. Donedávna gýčový kúsok bude patriť medzi top vychytávky tejto jesene. Logá noste hlavne na tričkách a športových mikinách, ktoré kombinujte do kontrastných outfitov.

Fila, Answear.sk

Elesse, Answear.sk

Koža

Hoci svetom (a Slovenskom) pomaly ale isto prúdi vlna s názvom Bio a Eko, koža ma v šatníku mnohých žien svoje čestné miesto. Dôvodom je najmä kvalita a trvácnosť materiálu. Koža je navyše prírodný materiál. Jej dopad na životné prostredie je tak určite menší ako v prípade syntetickej bundy. Je tiež pravdepodobné, že kvalitná kožená bunda s vami ostane na celý život.

Kara

Kara

Červená, bordová a hadí vzor

Z farieb jeseň ponúka naozaj široký výber. Na výslnie sa dostáva červená s bordovou. Červená vás rozjasní, zatiaľ čo bordová dodá vášmu obliekaniu poriadnu dávku elegancie. Novinkou medzi potlačami je hadí vzor. Tomu predpovedajú módny návrhári túto jeseň veľký úspech. Nosiť sa bude na šatách, topoch, nohaviciach, blúzkach, ale aj doplnkoch.

Pietro Filipi

Twinset, Eurovea

Karo

Karovaný vzor patrí do kategórie „večný“. Túto jeseň ma za úlohu omladiť náš šatník a vniesť doňho trochu extravagancie. Okrem klasickej čeveno-čiernej kombinácie určite vyskúšajte žlté aj modré karo. Ideálne na kostýmoch, šatách, bundách a svetroch.

Topshop

Topshop

Fotografie: Answear.sk, Topshop.com, Pietro Filipi, Twinset, Kara, pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.