Dovolenková výbava: čo by vám nemalo chýbať v letnom dovolenkovom kufri

Dovolenková sezóna je v plnom prúde. Hoci dnes je cestovanie úplne bežná záležitosť, balenie dovolenkového kufra môže byť poriadna otrava. Aby sme vám to tento rok uľahčili, pripravil sme si zopár tipov na letnú dovolenkovú výbavu.

Košeľové šaty

Bezpochyby sezónne MUST Have. Krátke sú perfektné na horúce letné dni, nosiť ich môžete na plavky, alebo aj ako tuniku napríklad na biele letné nohavice. Krátke košeľové šaty sú tak variabilné, že nimi nahradíte hneď niekoľko kúskov. Obmieňať sa dajú veľmi jednoducho pomocou rôznych doplnkov. Dlhé košeľové šaty sú zase niečo, čo oceníte najmä počas dovolenkových večerov. Obuť si k nim môžete sandále na opätku, na nízkej podrážke, ale aj populárne espadrilky.

Náš verdikt: Bez košeľových šiat toto leto na dovolenku určite neodchádzajte!

Šaty Twinser Eurovea

Šaty Pietro Filipi

Topánky

Ak by sme mali spomenúť dva modely, ktoré v dovolenkovom kufri musíte mať tak sú to jednoznačne espadrilky a našuchovacie šľapky. Šľapky si môžete obuť na pláž, na prechádzku, alebo na cestovanie. Espadrilky sú zase ideálne na večere v meste, či prechádzky po promenáde. Navyše skvelo nahradia letné topánky a sú extrémne pohodlné.

Náš verdikt: V prípade šľapiek stavte na výrazné farby, espadrilky voľte radšej v neutrálnych odtieňoch.

Espadrilky Twinset Eurovea

Šľapky Lacoste, Answear.sk

Doplnky

Domov neopúšťajte bez klobúka, crossbody kabelky a ruksaku. Ruksak je praktický na presúvanie a denné výlety, crossbody kabelka zase na dovolenku vďaka praktickosti jednoznačne patrí. Klobúk je skvelým módnym doplnkom aj efektívnou ochranou pred slnkom. Z farieb a vzorov vyberajte také, ktoré najlepšie skombinujete s veľkou väčšinou vašej dovolenkovej výbavy.

Náš verdikt: Neutrálny ruksak, kvetovaná crossbody a klobúk s oranžovou stuhou!

Klobúk Parfois, Answear.sk

Crossbody kabelka Kara Trutnov

Ruksak Kara Trutnov

Celé plavky

Ak ich ešte nemáte, je najvyšší čas si jedny zadovážiť. Na výber máte tisíce modelov. Výhodou celých plaviek je aj to, že ich môžete na dovolenke pokojne nosiť aj ako top. Stačí si okolo nich obmotať šatku, alebo si k nim obliecť denimové šortky. Sú navyše oku lahodiace a sadnú každej jednej postave.

Náš verdikt: Nič nepokazíte jednoduchým čiernym modelom.

Plavky Seafolly, Answear.sk

Plavky Roxy, Answear.sk

Kufor je štýlová záležitosť!

Milé dámy, kufor sa toto leto oficiálne povyšuje na štýlovú záležitosť. To znamená, zadovážte si model, ktorý je buď farebný, dizajnový, alebo netradičný. V kurze sú tiež štýlové cestovné tašky. Nový kufor vás navyše nemusí ani stáť milión. V ponuke obchodov hravo nájdete model, ktorý je pekný aj cenovo výhodný.

Náš verdikt: Aspoň jeden kus vašej cestovnej batožiny by mal mať štýl!

Kufot VIP, Answear.sk

Kufor, River Island

Taška Marella

Foto: Answear.sk, Twinset Eurovea, Pietro Filipi, Kara Trutnov, River Island, Marella

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.