Plavky 2018: Predstavujeme top strihy a modely tejto sezóny!

Hoci tento víkend to na návštevu kúpaliska nevyzerá, počasie je ako stvorené na nákupy. Ak ste si ešte na túto sezónu nezadovážili nové plavky, nezúfajte. Poradím vám aké strihy sú IN a samozrejme aj kde ich môžete zohnať:)

Celé

Celé plavky patria do kategórie ÁNO alebo NIE. Teda buď ste zmierená s tým, že budete na kúpalisku v teple viac zahalená, alebo nie. Tento tip plaviek nemá nič spoločné s tipom postavy. Sadne totiž štíhlym aj plnoštíhlym ženám. V prípade kamufláže váhy, alebo prípadných nedostatkov postavy zohráva úlohu skôr farebnosť a vzory. Teda jednofarebné voľte ak chcete postavu zúžiť a zjednotiť, vzorované naopak ak vám nevadí prípadné zvýraznenie. Možnosťou sú taktiež vykrojené celé plavky. Tie sú vhodné najmä pre dámy, ktoré predsa len preferujú dvojdielne modely, ale chceli by vyskúšať niečo nové. Celé plavky sú aktuálnym módnym hitom, preto ich jednoznačne radím túto sezónu vyskúšať.

Celé plavky Twinset, predáva La Femme Bratislava

Celé plavky Twinset, predáva La Femme Bratislava

Celé plavky Roxy, predáva Zoot.sk

Športové strihy

Toto leto sú absolútnou novinkou športové strihy plaviek. Má to čo dočinenia s dvoma módnymi vlnami: veľké logá a sporty chic. Na módny piedestál sa tak opäť dostali značky ako Tommy Hilfiger, Fila, či Calvin Klein a s nimi aj športové strihy plaviek. Základom je v tomto prípade jednofarebnosť a viditeľné logo značky.

Calvin Klein Jeans Plavky, predáva answear.sk

Plavky Tommy Hilfiger, predáva answear.sk

Plavky Fila, predáva answear.sk

Tropické

Tropický vzor je charakteristický pre sezónu 2018. Zelený, červený, rúžový, či oranžový. Skúste veľké kvety, palmy, stromy..skrátka všetko čo imituje botanickú záhradu. Noste smelo na celých aj polovičných plavkách.

Plavky, Cellbes.sk

Plavky H&M

Plavky Etam, predáva Answear.sk

Volánové

Volány sú veľmi ženské, nemôže si ich však dovoliť každý. Určite sa im vyhýbajte napríklad v prípade, že máte veľké prsia, alebo širšie boky. Volány totiž všetko značne zvýrazňujú. Naopak ak máte chlapčenský tip postavy, volánové plavky sú pre Vás to pravé orechové.

Plavky Trendyol, predáva Answear.sk

Plavky, Cellbes.sk

Plavky Dorothy Perkins, predáva Zoot.sk

Ilustračná fotografia: pinterest.com

Produktové fotografie: H&M, Twinset Eurovea, Cellbes.sk, Answear.sk, Zoot.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.