Mikina, biele džínsy a espadrilky. Stavte na príjemnú pohodlnosť

Tento outfit je ideálny práve na dni ako je tento.Počasie vonku je premenlivé, ani teplo ani zima.Ráno keď vychádzame z domu netušíme čo nás čaká.Vtedy sú ideálnou voľbou pohodové kombinácie pozostávajúce z vrstvenia. Alebo ležérna klasika akou sú džínsy, espadrilky a mäkučká mikina.

Fialová

Fialová je farbou roka 2018. Mňa to nesmierne teší, lebo je to zároveň aj moja obľúbená farba. A hoci sa to na prvý pohľad nezdá, fialová sa aj výborne kombinuje.Okrem, čiernej a bielej vyzerá super s červenou (odporúčam vyskúšať) aj ružovou. Ja som stavila na biele džínsy. Roztrhané na jar milujem, keď sa totiž nečakane oteplí, nieje vám až tak teplo.

Espadrilky

Espadrilky posledných pár sezón dominujú jarným a letným topánkovým trendom. Ich veľkým plusom je pohodlnosť a fakt, že dokonale padnú k nohaviciam aj šatám. Na rozdiel od tenisiek nemajú až taký športový look, teda si ich môžete obliecť aj do práce. Sú dokonca lepšie ako baleríny, nakoľko opticky nedeformujú nohu. V ponuke obchodov nájdete rôzne modely, nieje problém nájsť si také, ktorý vyhovujú vášmu štýlu obliekania. U mňa vyhrali čierne espadrilky s farebnými nápismi od Love Moschino.

Guľaté okuliare

Slnečné okuliare patria v lete k veľmi dôležitým módnym doplnkom. Hoci si väčšinou vyberáme čierne univerzálne modely, ktoré sa hodia ku všetkému, ja odporúčam staviť na inakosť. Aj okuliare, ktoré nemajú klasický tvar totiž môžete ľahko kombinovať. Oživia aj jednoduchý či obyčajný outfit a keď budete mať deň „neviem čo na seba“ a siahnete po jednoduchých šortkách a tričku, budú to práve netradičné okuliare, ktoré dodajú vášmu outfitu šmrnc:)

Foto: Monika Jušková-Čaranová

Môj outfit:

Mikina Mango, www.answear.sk

Džínsy Zara

Espadrilky Love Moschino, www.answear.sk

Opasok Mango, www.answear.sk

Okuliare Ray Ban, www.answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.