Milovníčky bronzovej pokožky zbystrite pozornosť!

Prezrite si galériu
3 fotiek
Milovníčky bronzovej pokožky zbystrite pozornosť!

samoopaľovací krém Glam Glow Omorovicza

Milovníčky bronzovej pokožky zbystrite pozornosť!

Milovníčky bronzovej pokožky zbystrite pozornosť!
logo

S prvými hrejivými lúčmi sa postupne zbavujeme aj nadbytočných vrstiev oblečenia. Čo však s tým bledým odtieňom pokožky, ktorý sme v zime tak úspešne kamuflovali dlhými nohavicami a oversized svetrami?

Alabastrová pleť má síce tiež niečo do seba a dokonca je takisto v kurze. Ak však patríte do klubu neúnavných lovcov bronzu, uznáte, že nadišiel čas podstúpiť isté opatrenia.

 

Vystaviť sa v nových štýlových plavkách slnečným lúčom je bezpochyby najdostupnejším prostriedkom, ako sa dopracovať k požadovanému stupňu opálenia. Ak však vám však dlhé „grilovanie sa“ na slnku nevonia, nemáte šťastie na počasie alebo ste jednoducho v časovej tiesni, nezúfajte!

Bronzová krása

Našťastie je tu rýchle, dostupné a dostupné riešenie v podobe tej najkvalitnejšej samoopaľovacej kozmetiky. Vaša pokožka získa krásny odtieň už po jednej aplikácii a navyše bez nutnosti vystrčiť päty z pohodlia domova. Chystáte sa na dôležitú akciu a odtieň šiat neladí s vašou bledou pokožkou? Vyčarujte si dovolenkové opálenie jednoducho vo vašej kúpeľni.

 

                    www.pinterest.com

Ako na to?

Ak ste sa chystali túto myšlienku zamietnuť pri spomienke na fľaky na pokožke, či oblečení po poslednom rande so samoopaľovákom, teraz prichádza čas odhodiť predsudky a zbystriť pozornosť.

Aktuálne varianty samoopaľovacej kozmetiky sú dostupné na rôznych úrovniach a s nami už nikdy nebudete musieť tŕpnuť, ako to tentokrát dopadne.

Poklad od značky Omorovicza

Našou voľbou je jednoznačne skvelý produkt Glam Glow od luxusnej maďarskej značky Omorovicza. Je použiteľný na telo i na tvár a vďaka jeho absolútne prirodzenému výsledku už nikdy nebudete chcieť vyskúšať iný. Pokožke dodá jemný dovolenkový odtieň bez nežiaducich nerovnomerností opálenia alebo notoricky známych fľakov a nerovnomerného tónu opálenia.

www.omorovicza.com

Investujte do kvality

Prípravok v sebe skrýva zmes maďarských termálnych prameňov bohatých na minerály, olej zo slivkových jadier zlepšujúci tón pleti a nenájdete v ňom žiadne syntetické vône, farbivá alebo parabény.

Nepekného výsledku sa nemusíte obávať ani v prípade, že máte veľmi svetlú pokožku. Glam Glow sa nanáša jednoducho ako telové mlieko a vďaka bezfarebnému vyhotoveniu bude v bezpečí aj vaše oblečenie. Objednať si ho môžete aj z pohodlia domova z overenej stránky s luxusnou kozmetikou www.beautysecret.sk.

Vyskúšajte Glam Glow a tešte sa z krásnej slnkom pobozkanej a zároveň zdravej pokožky!

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.