Tenisky: Prezradíme Vám do akých modelov investovať túto jar!

Tenisky sú niečo ako malé čierne. Vlastniť ich jednoducho musíte. Pohodlné topánky sú súčasťou šatníka každej fashionistky a vďaka rôznorodosti modelov si na svoje prídu aj ženy, ktoré tvrdia, že v podpätkoch aj spávajú. A aké tenisky sú v kurze túto sezónu? Čítajte ďalej…

Kockované značky Vans

Jedným z najväčších teniskových trendov tejto sezóny sú populárne kockované „našuchovačky“ značky Vans. Aktuálne ich vlastní každá známejšia svetová blogerka a veselo ich kombinuje do svojich každodenných outfitov. Kockované Vansky sú najpopulárnejšie v ikonickom čierno-bielom prevedení. Nosiť ich môžete úplne so všetkým. Hodia sa k džínsom, šatám, šortkám a rovnako dobre vyzerajú so sukňami. Sú nesmierne pohodlné a praktické. Stačí ich na nohu len jednoducho našuchnúť.

Predáva eobuv.sk

Leopardie od Woden Denmark

Značka Woden je v našich končinách ešte stále novinkou, v Európe má však svoje stále miesto. Kožené tenisky s korkovou vložkou raz obujete a už nikdy nebudete chcieť vyzuť. Sú totiž ako papuče. Medzi najpopulárnejšie modely patrí ten s leopardím vzorom. Hoci je sá o sebe výrazný, kombinuje sa nesmierne jednoducho. Noste k napríklad k jednoduchým čierno-bielym outfitom.

Predáva zanela.sk

Na platforme od Twinset Milano

Značka Twinset má v Bratislave predajňu už niekoľko rokov. Kto ju ešte nenavštívil, odporúčam. Hoci Twinset nie je značka zameraná výhradne na obuv, ich tenisky sú neprekonateľné a to najmä vďaka štýlovému dizajnu. Túto sezónu stoja za povšimnutie modely na platforme.

Predáva Twinset Bratislava, Eurovea

Sieťkované Adidas Deerupt.

Po populárnom modely Adidas NMD prichádza tento rok na scénu teniska s názvom Deerupt. Model je vďaka sieťkovanému povrchupriedušný a veľmi pohodlný. Tenisky sú teda výbornou voľbou na bežný, mestský deň. Vybrať si môžete, z niekoľkých základných farieb.

Predáva Adidas.sk

Nesmrteľné Adidas Superstar

Čierno-biele Adidas Superstar predstavovať nemusíme. Tenisky sú súčasťou módneho sveta už celé roky a my sa ich pravdupovediac nevieme dostatočne nabažiť. Každý rok pribúdajú nové variácie ich nosenia a ak si myslíte, že ste už vyskúšali všetky, stačí sa navštíviť obľúbený pinterest a do vyhľadávanie dať meno ikonickej tenisky značky Adidas.

Predáva Answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.