WILD NATURE: Objavte svoju vnútornú divošku

Príroda, divoký západ a rovnako tiež indiáni, či klasické kovbojky poslúžili módnym návrhárom tento rok ako veľká inšpirácia. Trend s názvom Wild Nature v sebe spája prírodné materiály, zemité farby, vzdušné strihy a nápaditú originalitu. A aké sú teda hlavné prvky štýlu Wild Nature?

Vzdušné materiály

Výhodou štýlu Wild Nature je nesmierná pohodlnosť. Oblečenie je voľné, materiály prírodné a strihy príjemne vzdušné. Kolekciám dominujú voľné kvetované šaty, rozviate blúzky a voľné tuniky. Nosiť sa Vám teda bude nesmierne ľahko. Oblečenie je tak ideálne nielen na cestovanie, ale aj teplé jarné dni.

Farby prírody

Keďže kolekcia Wild Nature je inšpirovaná divokým západom, je prirodzené, že jej dominujú prírodné farby ako hnedá, krémová, či zelená. Nechýba ani rúžová, modrá a výrazná žltá. Zo vzorov sú to najmä kvety a etno.

Semiš

Hlavným materiálom stylingov na tému Wild Nature je bezpochyby semiš. Prírodná koža dominuje na bundách, opaskoch, ale tiež sukniach, či nohaviciach. Nemali by vám tiež chýbať semišové členkové čižmy, ktoré vynosíte k džínsom, ale aj kvetovaným šatám. Hoci je semiš náročnejší na starostlivosť, ak mu venujete dostatočnú pozornosť, bude tento kožený materiál súčasťou vášho šatníka veľmi dlho.

Strapce

V prípade ak sa rozhodnete, že Wild Nature bude súčasťou aj vášho jarného šatníka, nemala by vám jednoznačne chýbať strapcová bunda. Ideálne v hnedom odtieni. Noste ju na biele tuniky, džínsové šaty, ale aj kvetované blúzky.

Krásnu ponuku modelov na tému Wild Nature nájdete v e-shope Answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.