Najväčšie módne trendy z ikonického FASHION WEEK-u. Inšpirovali sme sa tými najbláznivejšími!

Je súčasťou našej DNA ako milovníkov módy, že každú jednu sezónu usilovne hľadáme ďalší bláznivý trend. A ste teda ako my venovali pozornosť tomu, čo bolo populárne na uliciach počas “Módneho mesiaca”, viete, na čo sa môžeme tešiť!

Tento rok sa nám dizajnéri extrémne vyhrali s prvkami klasicizmu, futuristickej fantázie a to s malou štipkou spontánnosti a umenia.

 

V tejto sezóne znovu vidíme, že je to všetko o zvládnutí dizajnu umenia.
Dizajnéri sa vyhýbajú všetkým zvyškom času, aby sa veľmi jasne zamerali na štýl osemdesiatych rokov. Maxi bundy, denim, mikiny, farebné akcenty…tento rok berieme všetko.

 

 

 

                                   rifľová bundička, Twinset                                      rifľová sukňa zanela.sk

 

Sporty kúsky a materiály sa objavili na mólach vo veľkom spolu s novým podhľadom na módny štýl athleisure, ktorý očaril v kombinácii so sukňami a šatami. Jedným z najvačších módnych inšpirácií boli outfity z dielne Dior, Fenty x Puma a Marc Jacobs, ktoré zaujali kombináciami pripomínajúcimi potápačské či lyžiarske oblečky alebo motokros. Čiže ak vám napadne vybehnúť von športovo, buďte kreatívna a zaexperimentujte! 😉

 

                                                                                           crop top, tričko, answear.sk

 

Je móda umenie? Odpoveď na túto večnú otázku kedysi ponúkol Pierre Bergé, spoluzakladateľ módnej značky Yves Saint Laurent, ktorý povedal:

“Móda nie je umenie, ale potrebuje umelca, aby ju vytvoril.”

A to  nezastavilo Miucciu Pradu v spolupráci s najmenej ôsmimi ilustrátormi, ktorý sa nechali inšpirovať komiksmi. A tiež, pokiaľ ide o Donatellu Versace, pretransformovala veľké pop art diela Andyho Warhola, ktoré teraz pokrývajú všetky modely.

Fantastický pop art-vibe-twist 60′ rokov 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                        sukňa Sugarbird, sako Rinascimento, zanela.sk

 

Extravagantné flitre, lesklé materiály, očarujúci disco štýl?   ÁNO!

Pre každého, kto nechce byť ako ostatní, pre tých ktorí odolávajú jednotnotvárnosti, a vyhýbajú sa slovnému spojeniu Basic style, a pre všetkých, ktorý si chcú udržať svoj vlastný nezávislý štýl.

                                            šaty so špagetovými ramienkami, Twinset

 

 

asos.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.