Veľký návrat ľadvinky

Prezrite si galériu
6 fotiek
Veľký návrat ľadvinky
Cargo, Answear.com

Veľký návrat ľadvinky
Gucci

Veľký návrat ľadvinky
Miu Miu

Veľký návrat ľadvinky
Topshop

Veľký návrat ľadvinky
Zara

Veľký návrat ľadvinky
Calvin Klein, Answear.com

Nosiť tašku okolo pása už dávno nieje zastaralé, či dokonca trápne. Naopak ľadvinka, alebo „bum bag“ patrí medzi absolútne top vychytávky sezóny. A nosiť ju môžete hneď na niekoľko spôsobov.

Ku kabátu a saku

Ľadvinku si už vonkoncom nespájajte so šuštiakovovu súpravou a 90tymi rokmi. Praktická taška sa teraz nosí ku kabátom, ale aj sakám. Ideálne v kontrastnej farbe ako je váš outfit. Nebojte sa okrem čiernej tiež vyskúšať zelenú, či modrú. Okrem kože a koženky je veľmi populárnym materiálom tiež semiš.

K šatám

K šatám a sukniam vyberajte skôr jednofarebné, menšie ľadvinky. Skôr ako o praktickosť, ide v tomto prípade o štýl. Ľadvinka svojim spôsobom nahrádza opasok a teda aj prakticky poslúži na zvýraznenie a zúženie pásu. Vyberajte menšie, jednofarebné modely.

K nohaviciam

V prípade nohavíc sa ľadvinka paradoxne nenosí namiesto opaska, ale skôr ako crossbody kabelka. Tento trend prvý krát predviedli celebrity a fashionistky na týždňoch módy. Ľadvinku nosili ako praktickú crossbody kabelku, kde zmestili všetko potrebné. Na rozdiel od elegantných modelov v tomto prípade vsaďte skôr na športovejšie, šuštiakove modely.

Ilustračné fotografie: pinterest.com

Galéria: Answear.com, Topshop,Zara, Net-a-porter.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.