Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

Prezrite si galériu
9 fotiek
Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

kabelka Versace Jeans, zanela.sk, 79,50€

Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

topánky Marella 249€

Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

trenčkot Marella 377€, sukňa Marella 189€

Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

sako Twinset 311€, nohavice Twinset 206€

Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

bunda Twinset 170€, rifle Twinset 202€

Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

lodičky Gino Rossi, answear.sk, 57,90€

Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

kabelka Marella 199€

Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

šaty Tswinset 352€

Nákupná mánia: Alebo keď musíš, tak musíš

šaty Twinset, 266€

Móda už dávno nepredstavuje len akúsi nutnosť a bežnú súčasť každodenného života človeka, s výnimkou istých kmeňov v odľahlých kútoch našej planéty, kde by sme pri názvoch ako Gucci, či Louis Vuitton zaznamenali minimálne rozpačité úsmevy 🙂

Zažíva skutočne pozoruhodný rozmach a nikoho už neprekvapuje ani zvýšená pozornosť venovaná tomuto aspektu interpretov, hviezd svetového formátu a v neposlednom rade reality celebrít, ktoré si často uchmatnú priestor v médiách práve pomocou originálneho imidžu, či už v pozitívnom alebo negatívnom slova zmysle.

 

Keď je z čoho vyberať

Prístup k HOT kúskom je takmer neobmedzený, čo do počtu značiek na trhu a ich cenových relácií alebo dostupnosti jednotlivých obchodov.

Množstvo nepreberného tovaru všetkých „chutí a vôní“ sa kopí na pultoch predajní a my cítime neuhasiteľnú túžbu, ba niekedy až potrebu kúpiť si niečo ďalšie, aktuálnejšie na seba. Prepracovali sme sa do štádia, kedy vyzerať čo najlepšie sa stáva našou prioritou a sme ochotní investovať čoraz viac pre tento účel. Možno nie každého postihla táto diagnóza, ale ruku na srdce, ako ste na tom Vy?

Módna mánia je naozaj viac než aktuálny pojem a žmýka naše peňaženky pomocou všetkých dostupných médií. Ovplyvňuje nás, aj keď si to častokrát nechceme pripustiť. Poniektorí sa striktne riadime nepísanými pravidlami fashion priemyslu. Kupujeme to, čo práve najvychytenejšie blogerky propagujú na internete, ako keby sme ani nemali vlastný názor.

Povedz nie uniformite

Nie naozaj nemusíte každý svoj jednofarebný styling rozbíjať žiarivou farbou. Nemusí vám všetko ladiť až po gumičku vo vlasoch a nemusíte mať doma každý najaktuálnejší model kabelky na úkor dôstojného stravovania sa na mesiac dopredu 🙂

Nájdite si vlastný štýl, bez pravidiel, bez obmedzení. Inšpirujte sa druhými, ale skúste aj vy byť inšpiráciou pre druhých. Ak sa Vám páči niečo šialené, pokojne to zaraďte do svojho šatníka a vyvážte to niekoľkými kusmi nadčasovej módy.

Inšpirácia nadovšetko

Sústreďme sa na to, v čom je pre nás vášeň pre módu prínosom. Stačí jemne vyzdvihnúť svoje prednosti strihmi a farbami, ktoré lichotia postave a odtieňu pokožky. Ak si nie ste isté svojimi štylistickými schopnosťami, zvoľte jednoduchšie modely. Nesnažte sa o komplikovaný outfit, ktorý vo väčšine prípadov vypáli prekombinovane.

Nebojte sa obliecť od hlavy po päty do jednej farby alebo jej odtieňov. Monochromatický look je cool, stačí si odsledovať Kim a celý klan Kardashianovcov, mohli by ho pokojne vyučovať. Vyskladajte si ho z jednotlivých kúskov, ktoré tón v tóne navzájom komunikujú a sledujte ten povestný wau efekt. Skvelý nadčasový štýl je cesta, ktorá Vás povedie tým správnym smerom a udrží na uzde aj Vaše výdavky.

Simplicity

V jednoduchosti je krása

Čaro jednoduchosti pochopila svojho času aj bývalá „spajska“ Victoria Beckham, ktorá sa z nevkusných kostýmov našťastie vyspievala a zamierila pre zmenu do high fashion. Súčasná Victoria sa našla v jednoduchých a sofistikovaných nadčasových kombináciách, ktoré už nejaký ten piatok prináša aj v jednotlivých kolekciách svojej vlastnej luxusnej rovnomennej značky. Cenové relácie možno nebudú práve Vašou šálkou kávy, netreba však hádzať flintu do žita. Varianty týchto modelov visia pred nami aj vo fast fashion reťazcoch, pod ktorými rozumieme obchody dostupné väčšine populácie. Rýchlo reagujú a do väčšej miery kopírujú luxusné značky. Stačí si len dať námahu a medzi tým množstvom tovaru ich nájsť.

                            

Galéria: Twinset, Marella, Gino Rossi, answear.sk, Versace Jeans, zanela.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.