Chudnutie? Nikdy nebolo ľahšie!

Myslím, že v ženských časopisoch a rôznych iných weboch zameraných na nežnejšie pohlavie, sme boli už dlhú dobu zahlcované článkami o chudnutí. Diéty, zdravé jedálníčky a rôzne cvičenia, ktoré nám majú pomôcť k vysnívanej postave. To ako sa motivovať alebo ako nájsť silu a o pár mesiacov sa tešiť z úbytku váhy bolo čisto iba na vás. Chudnutie sa pre mnohé stávalo iba nedosiahnuteľným cieľom.

Dnes som tu od toho aby som vám prezradila tajomstvo vytrvania.

Všetky ženy túžime vyzerať skvelo. Dobou a spoločnosťou sme tlačené k tomu aby sme sa o seba starali a za každých okolností vyzerali reprezentačne. Prednedávnom som sa prechádzala centrom Viedne a natrafila na butik ponúkajúci rôzne známe luxusné značky. Ako správnej shopaholičke mi nedalo nezájsť dnu a nepozrieť sa na ich výber. V tom som ich uvidela. V perfektne modrej, úžasné vyzerajúce a ešte k tomu Saint Laurent jeansy. Áno, teraz si asi poviete, že nie som normálna zvažovať kúpu tak drahých jeansov, ale v staršom článku som vám písala o kúpe nestarnúcich basicových kúskov, do ktorých sa oplatí investovať. Problém bol len jeden. Jediná veľkosť nachádzajúca sa na obchode bola o číslo menšia ,respektíve to bola moja veľkosť tak rok dozadu. Tu mi v hlave skrsla myšlienka.

Čo môže byť pre ženu lepším motivátorom na chudnutie ako perfektný kúsok po ktorom vždy túžila? Viete si predstaviť, že by vám v skrini visela vec vašich snov za niekoľko stoviek a vy by ste si ju nikdy neobliekli? Neexistuje! Tak som sa stala pyšnou majiteľkou nestarnúcej jeansovej klasiky.

Doma som ich vybalila a zavesila hneď vedľa zrkadlá. Moja motivácia bola objavená a mne trvalo približne 4 mesiace do momentu kým som ich zapla. Maslové croissanty na raňajky som vymenila za ovocie , večer som namiesto čipsov chrúmala zeleninu alebo oriešky. Začala som dokonca cvičiť yógu, ktorá mi pomohla uvoľniť svalstvo a dokonca má prestal bolieť chrbát každý deň po práci.

Ak túžite schudnúť a nemáte pevnú vôľu to dotiahnuť do konca, toto je moja rada. Ak nájdete perfektný kúsok vašich snov, kúpte ho ! Majte ho každý deň na očiach a predstavujte si ako by ste sa v ňom sebavedomo cítili, ako by na vás vyzeral. Čo by povedal váš muž alebo priateľ keby vás uvidí napríklad v priliehavých, ženských, červených šatách na ktoré ste nikdy nenabrali odvahu, kvôli nejakej faldičke navyše. Každý úspech je ukrytý vo vás a keďže sme ženy, silným motivátorom je pre nás móda. Spojiť dokopy tieto dva neodlúčiteľné faktory nemôže skončiť inak ako úspechom.

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.