Silvia Schneider x Humanic

Predajňu Humanic predstavovať nemusíme. Neexistuje asi lepší multi-brand na topánky a kabelky, miesto kde obujete nielen seba, ale aj manžela a deti. Humanic prichádza s jedinečnou novinkou najmä pre tie dámy, ktoré milujú eleganciu a štýl. Exkluzívne ako jediná predajňa v strednej a východnej Európe (s výnimkou Rakúskeho Humanicu) predstavuje predajňa v Bratislavskom Auparku kolekciu v spolupráci s rakúskou návrhárkou Silviou Schneider. A že sa ju určite oplatí ísť (nielen) vyskúšať, prezrádzajú nasledujúce riadky.

Óda na ženskosť

Táto očarujúca kolekcia topánok a doplnkov je výsledkom úžasnej spolupráce medzi Silviou Schneider a tradičným rakúskym domom HUMANIC. Dlhoročné skúsenosti spoločnosti HUMANIC v oblasti obuvi a doplnkov sa odrážajú v očarujúcom, ženskom a klasickom štýle, ktorý dokonale dotvára dizajnérka Silvia Schneider. Každý model je vyrobený z kvalitných materiálov a zároveň sa pohodlne nosí.

Kolekcia je veľmi elegantná, prídu si v nej sa svoje hlavne dámy, ktoré preferujú čistý štýl. Kolekcia je tiež veľmi citlivá na trendy, obsahuje krásne členkové čižmy, čižmy nad kolená, ale aj mokasíny, či lodičky. Nájdete v nej rôzne doplnky ako kabelky, šatky a čiapky, kúsky, ktorými hravo dotvoríte svoj jesenný outfit.

Silvia Schneider

Hoci jej meno nemusí byt v našich končinách až tak známe, v susednom rakúsku je Silvia Schneider obľúbenou celebritou. Moderátorka, herečka a v neposlednom rade módna návrhárka je tiež krásnou ženou, ktorá ma svoj jedinečný štýl, ktorý úspešne prezentuje aj vo svojich módnych kolekciách. Línia, ktorú predstavila pre Humanic je ideálna pre pacujúcu ženu, ktorá presne vie čo chce. Teda byť štýlová, avšak bez toho nutnosti vzdať sa kvality a pohodlnosti. Okrem krásnej bordovej a zelenej v nej nájdete aj stále najviac preferovanú čiernu a béžovú. Topánky efektne dopĺňajú už spomínané čiapky a kabelky, takže nemusíte pri kúpe uvažovať s čím nové topánky nosiť a kombinovať.

Humanic Aupark a online

Kolekciu Silvia Schneider x Humanic kúpite na Slovensku exkluzívne v predajni Humanic Aupark a online na www.humanic.sk.

 

 

 

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.