Farmasi odporúča: Top 3 produkty jesene s výhodnou zľavou!

Značka Farmasi oslavuje 7 rokov od vstupu na slovenský trh! Pri tejto príležitosti je pre vás pripravených mnoho akcií počas celého mesiaca – môžete si dokonca uplatniť 23% zľavu na nákupy cez www.lnk.sk/eii4.

 

Po prekliku cez link sa ocitnete na v profile ambasádorky Farmasi,  Lucie Vlkovičovej, Nákup prostredníctvom Lucie vám umožní využiť 23% zľavu na celý sortiment produktov Farmasi (nielen tých, čo spomíname v článku) a zároveň získať možnosť dostávať pravidelné notifikácie o akciových produktoch. Budete tak prví, kto sa o výhodných a zľavnených produktoch dozvie.

A čo teda Lucia odporúča ako októbrové Farmasi  MUST-HAVE?

  1.  gumíky

    – trendový výživový doplnok s mnohými pozitívnymi účinkami (v ponuke máme sety ACV+ s jablčným octom na podporu energie a chudnutia, CYCLE s extraktom z púpavy, mníšskeho korenia, levandule, výťažkom z Dong Quai, vitamínmi B2, B6, E a železom na podporu bezproblémového cyklu, F+CUS s Alpha GPC, cholínom, L-theanínom a vitamínmi B6 a B12 na podporu činnosti mozgu, multivitamínové pre deti aj s minerálmi – zinkom, jódom, mangánom, kyselinou listovou a kyselinou pantotenovou a novinka RED&GREEN s vitamínmi A, B1, B3, B5, B6, B12, kyselinou listovou a zinkom na podporu imunity a doplnenie vitamínov a minerálov pre dospelých). Za set zaplatíte s aktivovaním zľavy od 15€.

  1.  set 3 bieliacich zubných pást (7,69€)

    – odstraňujú povrchové škvrny a zabraňujú tvorbe zubného kameňa. Obsahujú fluór. čajovníkový olej, ženšen, alou a miswak. Ak teda túžite po naozaj bielych zuboch, neváhajte!

 

  1. čistiaci pleťový balzam (16,93€)

    – novinka – využíva transformáciu pleťového balzamu na olej. Z pleti odstráni make-up a nečistoty. Je tiež obohatený o vyživujúcu zmes bambuckého masla, olejov a vitamínu E. Poskytuje hĺbkové čistenie a nevyhnutnú hydratáciu.

 

Zľavu Lucie Vlkovičovej, ambasádorky Farmasi, môžete využiť cez tento QR kód:

 

Alebo v  linkuwww.lnk.sk/eii4. 

 

Ak máte akékoľvek dodatočné otázky, neváhajte Luciu kedykoľvek kontaktovať TU: https://www.facebook.com/lucia.vlkovicova.9

 

 

 

 

 

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.