Jarné topánkové trendy a zľava k MDŽ na všetko v e-shope Humanic!

Deň žien je sviatok, ktorý je venovaný ženskej sile, múdrosti a kráse. 8. marec je sviatkom nás žien. A preto, že celý rok intenzívne pracujeme na tom aby bolo naše okolie spokojné zaslúžime si aj malú odmenu. A pre ženu nie je lepší darček ako nové topánky, alebo kabelka. A my máme pre vás navyše aj úžasnú 20% zľavu na celú kolekciu v ponuke e-shopu značku Humanic.

Horúce jarné novinky

Ak sme vás presvedčili a usúdili ste, že nové topánky sú predsa len dobrou voľbou, v prvom rade odporúčame farebné! Túto jar to budú lodičky, mokasíny aj tenisky, ktoré budú žiariť farbami. Farebné topánky využijú aj ženy, ktorých šatník je farebne jednoduchý, aj tie, ktoré naopak farby v obliekaní milujú. Farebné tenisky jednoducho zladíte so šedým nohavicovým kostýmom. Rovnako ľahko  ako  napríklad rúžové mokasíny. Na ihrisko, prechádzku alebo dovolenku oceníte práve spomínané pohodlné mokasíny a tenisky. Nezabudnite však, že by mali byť v žiarivej jarnej farbe.

Tenisky Kate Gray, Humanic

Mokasíny Pat Calvin, Humanic

Tenisky Pat Calvin, Humanic

Mokasíny Pat Calvin, Humanic

Farieb sa nemusíte báť

Farebné topánky k jari jednoznačne patria. Nebojte sa ich vymeniť za zimné čierne a hnedé, výrazná obuv vnesie do vášho šatníka jar a vaše sezónne outfity dokonale omladí. Aktuálne trendy prajú ženskosti. V najnovšej ponuke nájdete elegantné mokasíny na vysokom podpätku, ale tiež lodičky so zníženým podpätkom, alebo krásne balríny ktoré ocenia ženy, ktoré preferujú pohodlnosť. Mokasíny, lodičky aj baleríny sú dostupné v sviežich farbách, ktoré krásne oživia jarný outfit. Nosiť ich môžete k sukniam a šatám, ktoré nám do jarných šatníkov s príchodom teplejších dní pribúdajú čoraz viac.

Lodičky OMG, Humanic

Lodičky Kate Gray, Humanic

Baleríny, Lazzarini, Humanic

 

Tenisky Skechers, Humanic

Pohodlnosť nadovšetko

Ak ste akčný typ, ktorý preferuje pohodlnosť, kúpte si nízke mokasíny, alebo baleríny! Buď vo výraznejšej fuksiovej rúžovej, alebo decentnejšie pudrovej. Z farieb je v kurze tiež žltá, modrá a zelenkavá. Mokasíny  hravo skombinujete s béžovým kostýmom, ale aj bielymi nohavicami. Mokasíny sú v posledných sezónach nesmierne populárne. Ide totiž o typ topánky, ktorá je pohodlná, ale formálna. Teda vhodná k stylingom určeným napríklad do práce. Z materiálov nájdete na sezónnych novinkách kožu aj semiš. Dlhotrvácne a kvalitné materiály, ktoré vašu novú topánku štýlovo povznesú.

Mokasíny Pat Calvin, Humanic

Mokasíny Pat Calvin, Humanic

Baleríny sú zase ideálne k ženskejším outfitom, teda sukniam, šatám, romantickým blúzkam a košeliam.

Baleríny Lazzarini

Baleríny Lazzarini

A teraz sľúbená zľavaJ Pri príležitosti MDŽ máte milé dámy 20% zľavu na všetko z e-shopu Humanic s kódom: 20MDZ24.

Zľava neplatí na značku On a Dr Martens

Zľava platí od 8.3-10.3. 2024

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.