Oslávte príchod jari sviežou zmenou. Pomôžu vám tieto doplnky

Doplnky ponúkajú skvelý spôsob ako jednoducho a veľmi efektne dodať interiéru nový šmrnc. Predstavte si napríklad predajne s bytovými doplnkami pred príchodom jari. Tie návaly žltej, zelenej, zelenkavej, modrej a oranžovej.

Ak chcete do vášho príbytku vniesť slnko aj vy, pomôžu vám tieto doplnky…

 

Vankúše premenia

Doplnky do bytu dodajú potrebné oživenie strohému interiéru a dotvoria jeho atmosféru. Ich nespornou výhodou je aj jednoduchšia “vymeniteľnosť” v porovnaní so sedačkou či kusom vstavaného nábytku. Či už pôjde o koberce, vankúše alebo dekoráciu v podobe hodín či vázy, detaily tohto typu priestor vizuálne osviežia a dodajú mu nový farebný akcent. Sú to práve doplnky, ktoré dodajú na jar interiéru celkom novú tvár. Za pár euro viete vďaka obliečke na vankúš, malej váze, alebo sviečke zmeniť zimný interiér na svieži, jarný.

Koberce zútulnia

Koberce sú výborné na zútulnenie interiéru. Obzvlášť chladným interiérom dodajú potrebné „teplo domova“. V dnešnej dobe je na trhu široká škála rôznych kobercov od farebných, cez geometrické, cez bavlnené a jutové až po vlnené či polyesterové. Koberec môže mať takisto rôzny tvar. Hoci po minulé roky boli v popredí hlavne obdĺžnikové tvary, v poslednej dobe získavajú na popularite rôzne guľaté koberce, ktoré sú ideálne do obývačky, či detskej izby.

Hodiny majú svoje miesto

Hodiny sú neodmysliteľnou súčasťou každého interiéru. Predsa len každý z nás počas dňa potrebuje vedieť koľko je hodín. Okrem toho, že hodiny merajú čas, sú aj dôležitou súčasťou každého interiéru. Ich výber by ste mali podriadiť štýlu v akom je ladená vaša domácnosť. Takisto by do nej mali farebne pasovať. Hoci jar praje farbám, hodiny, ktoré si vyberiete vy môžu byť aj kovové, alebo z mramoru.


Vázy a vázičky na doladenie

Vázy sú podľa nás podceňované bytové doplnky. Najmä s príchodom teplých dní doslova prahneme po tom aby sa príroda zobudila a rozhvitla. Rozkvitnúť môže aj váš interiér. Skúste menšiu vázu s farebný akcentom do ktorej naaranžujete tulipány, alebo prvé lúčne kvety. Výsledok vš príbitok rozžiari!

A na aké farby sa pri doplnkoch zameriať túto jar?

 

Na jar sú to farby, ktoré určil inštitút Pantone

Nebojte sa ani výraznejších ako je výrazná farba roka 2023 Viva Magenta

Všetky produkty v článku kúpite na www.roomfactory.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.