Ste pozvaná na letnú svadbu: Aké šaty vybrať?

Ste pozvaná na letnú svadbu a neviete čo na seba? Máme niekoľko tipov, ktoré vám výber dokonalých šiat uľahčia, no zároveň vám pomôžeme vyhnúť sa neželanému faux pas.


Elegancia na prvom mieste

Šaty vždy vyberajte podľa miesta, kde sa svadba koná. Výhradne elegantné šaty sa perfektne hodia na konzervatívnu svadbu, napríklad v kostole a v reštaurácií, kedy je ich vhodné doplniť pútavými šperkami, fascinátorom alebo klobúkom.

1. šaty – Pietro Filipi | 2. a 3. šaty – Cellbes


Bohémska romantička

Záhradné svadby, svadby pod hviezdnou oblohou či bohémske svadby si doslova žiadajú šaty ako pre éterickú vílu – jemné, rozviate, vzdušné. Tie môžete vkusne doplniť nízkymi sandálkami so šnurovaním, či kvetinovým venčekom.

1. a 3. šaty – Cellbes | 2. šaty – Pietro Filipi

Overal namiesto šiat 

Na svadbu sa hodí aj overal – treba ho len vedieť vybrať! Trendy sú saténové, ale aj nariasené v hornej časti, pričom moderné sú jemné pastelové farby ako napríklad bledomodrá. Dajte si ale pozor, vyhnite sa bielej. To je totiž farba, ktorú smie mať na svadbe iba nevesta.

Na svadbu aj do mesta

Perfektným výberom sú šaty, ktoré po svadbe znosíte. Variabilných kúskov je na výber neúrekom a aj keď sa to často nezdá, šaty na každý deň môžu byť aj elegantné. Stačí, ak ich doplníte do teniskami, či denimovou bundou do príjemného ležérneho štýlu.

Šaty – Answear 

Zdroj foto: pinterest.com, pietro-filipi.com, cellbes.sk, answear.sk

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.