5 beauty trendov, ktoré si túto jar zamilujete

Paleta plná farieb, výrazná červená alebo nahý make-up. Aj takéto sú trendy, ktoré so sebou prináša tohtoročná  jar. Predstavujeme vám 5 takých, ktoré vás bude baviť nosiť!

Pastelové očné tiene

Jemné farby k jari jednoducho patria! Túto jar sa nosia na očiach. Nežné farby v tónoch kvetín – ružová, fialová, či bledo žltá patria medzi horúce trendy, či už v matnej alebo lesklej verzii.

Pleť bez make-upu

Svieža a čistá pleť alebo ukážka perfektnej starostlivosti o pleť. Trend nahej pleti a čistá prirodzenosť – aj takýto je trend tejto sezóny. Odvážite sa ukázať svetu vašu pleť, ktorá funguje ako zrkadlo vášho jedálnička a skincare?

Lesklé pery

Lesk, trblietky a glitre sú nosným prvnom množstva make-up lookov,  z dialky ich bolo vidno už na prehliadkach na sezónu S/S 2019. Jemný lesk vyzerá výborne s akýmkoľvek výrazným lookom, naopak ten výrazný vkusne dopĺňa jemné líčenie.

Červený rúž 

Zas a znova! Ovládol prehliadku Chanel a vyzerá úžasne! Neprehliadnuteľný ženský prvok, ktorý na seba strhne pozorosť a pridáva na sebavedomí sa nosí aj túto jar – v jeho najvýraznejšej možnej podobe.

Ombré pery

Trend, ktorý prišiel z Kórei ovládol celý svet! Obré pery – v strede nalíčené najvýraznejšie, ku kontúram slabšie, si zamilujete. Podľa značky Urban Decay ide tiež o trend “pokúsaných pier”, ktorý je mimoriadne sexy. Dosiahnete ho jednoducho, aplikáciou akéhokoľvek rúžu do stredu pier a jeho rozmazávaním k ich kontúram.

Zdroj foto: pinterest.com

Zatiaľ nie je pridaný žiaden komentár

Napísať komentár

Your email address will not be published.